Romana
English

Bare Transversale Thule SlideBar 892 + Thule Rapid System 757

15day guarantee Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

1.363,80 lei

Prezentare

Sistem de bare transversale Thule pentru transportul bicicletei pe plafonul autoturismului

Componente:

  • picior prindere
  • bare aluminiu Thule SlideBar 892 (144CM)
  • antifurt (inclus)

Thule SlideBar este sistemul inovator al producatorului suedez Thule, care ofera o noua modalitate de a incarca si transporta echipamentele necesare unei vacante de vis. Noul sistem Thule SlideBar, ofera posibilitatea de a monta si demonta echiamentele foarte usor prin functia de culisare a barelor transversale (60 cm in ambele directii). Pentru o siguranta mai mare, barele transversale Thule SlideBar au in dotare un sistem de deblocare/blocare cu o singura mana si indicatoare de culoare rosie pentru pozitiile deschis si inchis.

Sistemul de bare transversale Thule SlideBar a castigat in 2011 premiul Red Dot si prestigiosul premiu If Design. Sistemul de prindere Thule Rapid System 757 a fost conceput pentru masinile de tip Break, SUV sau chiar si unele de tip Hatchback care sunt prevazute de catre fabricant cu bare longitudinale.

Thule Rapid System 757 are inclus in pachet sistemul antifurt cu butuci si chei. Thule SlideBar sunt omologate conform standardelor City Crash, si rezista la o greutate maxima de 90 Kg, iar saricna maxim admisa pe sistemul de prindere Thule Rapid System 757 este de 100 Kg.

 

ATENTIE!

Montajul barelor, suportilor si cutiilor marca Thule nu este inclus in pretul produselor. Pentru montaj va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.

Disponibilitate In stoc, dar va rugam sa ne contactati pentru marimi/culori

Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

CalitatePretFiabilitate / DurabilitatePentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.