Romana
English

Biciclete Full-Suspension

Din categoria "Full-suspension", cu suspensie integrala, fac parte bicicletele care beneficicaza de sisteme de amortizare atat pe roata din fata cat si pe roata de spate (furca si amortizor). Cadrele sunt in majoritatea cazurilor alcatuite din doua bucati (triunghiul fata si triunghiul spate ) conectate intre ele prin pivoti ce permit miscarea independenta a acestora. Miscarea este controlata de amortizorul spate.

Datorita acestor sisteme, bicicletele full-suspension ruleaza mult mai lin pe diferite tipuri de teren accidentat (radacini ,bolovani ,drumuri forestiere pietruite) si permit atacarea potecilor de tip single trail sau a diferitelor trasee montane cu viteza mult mai mare, in conditii de siguranta sporita. Desigur, bicicletele full-suspension imbunatatesc mult confortul in timpul pedalarii iar doza de distractie este garantata.

Dupa lungimea cursei si geometria cadrelor, bicicletele full-suspension se impart in mai multe categorii: DOWNHILL/FREERIDE, ENDURO, ALL MOUNTAIN, TRAIL si XC. Bicicletele de  DOWNHILL/FREERIDE sunt echipate cu supensii generoase pentru trasee tehnice foarte accidentate unde putem intalni sarituri si drop-uri(praguri). Pe masura ce lungimea cursei scade, apar bicicletele de ENDURO, ALL MOUNTAIN si TRAIL, unde intalnim si sisteme ale suspensiei ce permit blocarea partiala sau totala a acesteia, fapt ce permite un transfer imbunatatit al puterii catre roata de spate si o urcare mai eficienta. Categoria XC este formata din biciclete la baza carora sta eficienta. Sunt biciclete usoare, construite pentru a fi rapide si confortabile pe portiunile de coborare, dar foarte eficiente si pe catararile lungi.

Magazinul Veloteca iti sta la dispoziţie cu recomandări şi răspunsuri la solicitări. Tot ce ai de făcut este să verifici cu atenţie modelele disponibile şi dimensiunile potrivite, în meniul de pe coloana din stânga ecranului.

Catalog view options
pe pagina

Produse 1 pana la 21 din 56 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading...
Catalog view options
pe pagina

Produse 1 pana la 21 din 56 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3