Un SUNN KERN LT TEAM ‘custom’ pentru Isabeau Courdurier

Isabeau-Courdurier-Bike-Enduro-SUNN-Kern2

[articol cu extrase preluate de pe situl enduro-mtb.com]

Proaspăt învingătoare în etapa a 2-a Enduro World Series 2017, Isabeau Courdurier este un exemplu de forță și vitalitate cu care echipa de ‘gravity’ de la SUNN și-a întărit potențialul de puțină vreme încoace. O fată micuță, cu fața veselă și cu o tărie de caracter care te motivează să îi urmezi exemplul.

Vom face un mic istoric al acestui personaj, care va scrie istorie în competițiile de enduro, o disciplină care cucerește din ce în ce mai multe adepte și adepți în lumea largă: cobori în viteză, sari cu detentă dar și urci în forță pantele. O altă definiție a distracției pe două roți.

Veloteca introduce de acum o ofertă serioasă de biciclete full-suspension, cu dotări spectaculoase ale amortizoarelor de la 120mm la 160mm. Istoricul mărcii franceze SUNN îl puteți citi în pagina noastră de InfoCenter.

2015 a fost momentul “de sezon” când adepţii şi adeptele disciplinei ‘enduro’ au văzut-o pe Isabeau Courdurier urcând pe podiumul EWS de două ori, alături de plasări consistente în primele cinci, şi reuşind să finalizeze sezonul pe locul al patrulea, în ansamblu. La scurt timp după încheierea sezonului a anunţat atunci că nu va mai fi ‘rider’ pentru Rocky Mountain URGE Team, iar în următoarele luni a venit vestea că ea va alătura echipei Sunn pentru următorii 2 ani. Cel mai interesant, s-a observat că ea ar fi primit un model personalizat (custom) extra-mic Sunn KERN LT.
Desigur, o concurentă de talia ei în termeni de performanță, primește sprijin de la diferiți alți producători de subansamble sau componente care transformă radical bicicleta de serie într-una de specialitate.
Hai să ne aruncăm puţin ochii pe exemplarul ei de rasă, talie mică.

Isabeau-Courdurier-Interview08

La prima vedere, se pare că în cea mai mare parte bicicleta ei este la fel ca modelele
Continue reading

Posted in Biciclete SUNN, FAN CLUBS | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Premiul Veloteca la Radio Guerrilla. Intră pe 94,8 MHz!

Premiu_Veloteca_Guerrilla

Ascultă Radio Guerrilla săptămâna asta dimineaţa şi intră în concursul Veloteca „Cu bicicleta pe lună”. Poţi câştiga o bicicletă de trekking/touring!

#guerrilladedimineata

Posted in Concurs, JURNAL | Tagged , , , , | Leave a comment

Premiu la Salonul Bicicletei 2017: o bicicletă de la Veloteca

Premiu bicicleta veloteca

Cea mai mare expoziţie de biciclete din România, cu o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, „Salonul Bicicletei 2017”  îşi deschide porţile în data de 1 aprilie la Romexpo.
Poţi câştiga o bicicletă de trekking de la Veloteca, dacă stai pe frecvenţa Rock FM, 100,6MHz şi asculţi cu atenţie piesele!

Stai alaturi de Cristian Hrubaru toată săptămâna viitoare, 27-31 martie, în intervalul 14.00 – 18.00.

CROSSWAY_10V_LADY_RED_MY2017

Noi îţi recomandăm să stai pe frecvenţa Radio RockFM si sa fii atent/ă la claxoane! Am pus niste claxoane surpriză, de bicicletă, pe anumite piese. Stai pe fază si reţine pe ce piesă ai auzit claxonul.

Cand Cristian Hrubaru va intreba „pe ce piesă aţi ascultat efectul de claxon?”, sună şi raspunde corect! Cine suna primul câştigă automat 2 bilete la „Salonul Bicicletei 2017” si evident va intra in tragerea la sorti de vineri când dăm bicicleta!

Succes!

Posted in Comunicate de Presa, Concurs, FAN CLUBS, JURNAL | Leave a comment

SUNN Mountain Bike is The New Ski // Kilian Bron

Posted in Biciclete SUNN, FAN CLUBS | Leave a comment

Merida One-Sixty în versiune 5000. Hai la test!

biciclete.Merida-One-Sixty-5000.veloteca

NU, nu ne-am dat noi. Ci am găsit povestea celor de la flowmountainbike.com pe care am pregătit-o aici. Noi „velotecarii” aşteptăm să se mai usuce puţin noroaiele din păduri… şi revenim cu impresii calde.

Cum şi-o arde pe pantă? Cu fentă!

Acest One-Sixty, versiune 5000, îşi onorează marca într-un mod ‘spectacular’ căci ne dă tot ce vrem de la o bicicletă cu o cursă ultra-lungă. Este stabilă şi elastică, foarte responsivă la manevrare şi ştie să se facă foarte comodă când începi să sari cu ea.

Merida-One-Sixty-veloteca

Ia uite-o cum dă ‘drop-ul’!!! One-Sixty iubeşte treaba asta!

Să te dai la chestii grele nu a fost niciodată atât de uşor pe cât ar fi trebuit să fie de greu :) Acum că ai indestructibila RockShox Yari şi ghidonul larg, îţi dă mâna să o înfigi în
Continue reading

Posted in FAN CLUBS, JURNAL, Merida Bikes, Merida Fan Club | Tagged , , , , | Leave a comment

Cannondale Jekyll re-configurat. Pentru sezoanele 2017 şi 2018

bicicleta Cannondale Jekyll enduro

Mare vânzoleală mare în lumea acestor biciclete full-suspension, care nu mai ştiu ce vor oamenii de la ele! Ba că e ‘downhill’, ba că e ‘all-mountain’, că să fie ‘enduro’… iată multe provocări!

NU ştim prea multe de ce întârzie modelul senzaţional Cannondale Jekyll 2017, şi suntem curioşi şi noi să aflăm ce chestii surpriză pregătesc americanii. Anul trecut, la Finale Ligure, Jerome deja concura pe un prototip despre care se făcea vorbire că va fi lansat în februarie 2017. Acum suntem în martie… morţi de curiozitate!
Continue reading

Posted in Biciclete noi, CANNONDALE Club | Tagged , , , | Leave a comment

‘Rider’-ul Enduro spaniol, Toni Ferreiro, se alătură companiei MERIDA pentru anul 2017!

Enduro_Toni_Ferreiro_bicicleta_MeridaOneSixty_veloteca

Să fii unul dintre giganţii industriei mondiale a bicicletei şi să nu ai un picior înfipt adânc în stânca muntelui de unde coboară la vale performerii care încalecă maşinăriile de mii şi mii de euro înseamnă să nu fii mafiot…. Aşa că Taiwanessus Meridex şi-a zburlit coama şi a dat adunarea în Conference Room-ul celor de la departementul R&D: „Cuceriţi munţii cei mai înalţi!” a spus sec. Şi noi abia aşteptam să vedem ce energii a dezlănţuit!

Pregătirea sezonului acesta a avut un obiectiv major, destul de neobişnuit pentru echipa inginerilor şi design-erilor MERIDA, şi anume de a adăuga la clasicul ‘line-up’ un model de biciclete Enduro gata de (câştigat) orice concurs.

După finalizarea etapelor necesare de design, testare şi producţie, suntem acum frumos-impresionaţi şi gata să anunțăm
Continue reading

Posted in FAN CLUBS, Merida Bikes, Merida Fan Club | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Angajăm: Reprezentat/ă vânzări, cu experienţă în domeniu tehnic sau sport; femeie sau bărbat

 

Iarna asta căutăm un om special! NU pentru dat zăpada, ci pentru echipa noastră de vânzări :)

Căutăm să ne extindem echipa din Bucureşti cu înca un om dornic şi capabil să vândă biciclete super tari!

Vrem să găsim un coleg / o colegă cu spirit tânăr, cu calm, multă răbdare şi curiozitate!
Pro-activ/ă, ambiţios/oasă, cu dorinţă de învăţare şi perfecţionare.

IMG_5234w

Este obligatoriu sa aibă experienţă în vânzări cu amănuntul, lucrul direct cu clienţii, să vorbeasca foarte corect şi coerent limba română. Sunt necesare cunoştinţe de operare în programe de gestiune şi casierie. Persuasivitatea ar fi o calitate foarte apreciată de noi.

Nu sunt necesare noţiuni aprofundate despre biciclete, dar este preferabilă o
Continue reading

Posted in JURNAL | Leave a comment

Design & Innovation Award 2017: MERIDA eONE-SIXTY 900E

merida.onesixty.award

NU există potecă prea noduroasă, pistă prea plină de şmecherii sau coborâre prea abruptă: MERIDA eONE-SIXTY 900E îţi permite să îţi împingi limitele datorită performanţelor sale ‘stelare’… Imaginea ei dură este cu siguranţă un arc declanşator
Continue reading

Posted in Biciclete noi, Comunicate de Presa, Merida Bikes, Merida Fan Club | 1 Comment

Echipa Sunn de Cross-Country XC intră în Cupa Mondială

echipa sunn xc cross country

Familia Dubau și ciclismul montan, iată o poveste care a durat mai mult de 20 de ani și care continuă tot cu marca
Continue reading

Posted in Biciclete SUNN, FAN CLUBS | Tagged , , , , | Leave a comment

Cu Cameron Brown despre triatlon de top, Merida Reacto şi Warp TT

Cameron Brown Ironman triatlon merida warp reacto biciclete campion

Cameron Brown este un triatlonist de Ironman din Noua Zeelandă. El este câştigător de doisprezece ori la competiţia Ironman New Zealand (2001-2005, 2007-2011, 2015-2016) ce are loc în Taupo, Noua Zeelandă. Cea mai bună plasare a lui la Campionatele Mondiale de Ironman de la Kona, Hawaii este locul 2 în 2001 şi 2005.

Cameron poate fi admirat călare pe o Merida WARP TT, fiind mereu
Continue reading

Posted in FAN CLUBS, Merida Fan Club | Tagged , , , , , | Leave a comment

Blackburn caută 6 rangeri pentru o aventură de poveste

Anul acesta, Blackburn extinde campania “Ranger Program” și în Europa!

BLACKBURN RANGER 2017

Dezvoltată în jurul conceptului fondator al marcii de accesorii pentru biciclete Blackburn -“the spirit of adventure”, inițiativa “Ranger Program”, devenită deja tradiție în Statele Unite ale Americii, își propune să relateze aventurile pe doua roți ale așa numiților “rangeri”, pe trasee de ciclism celebre.

 

Prin urmare, Blackburn caută șase noi ambasadori europeni pentru 2017, rangeri care vor avea oportunitatea să testeze produsele brand-ului, simțind din plin adrenalina aventurilor pe două roți. Candidatul ideal? Un adevărat “adventure rider”, care îmbrățișează noile provocări și reușește să le transpună cu emoție în scris și pe retelele sociale.

Bineînțeles, pasiunea pentru cultura Blackburn e un ‘must-have’.

BLACKBURN RANGER 2017

Traseele europene din acest an sunt:

  • Highland 550 – Marea Britanie,
  • Alpine Bike Trail – Elvetia,
  • faimosul El Camino de Santiago – Spania si
  • Adventure Trans Germany – Germania.

Daca bifezi cu succes cerințele mai sus menționate, te poți înscrie aici: Be a Blackburn Ranger până la data de14 Februarie 2017.

 

Tot ce trebuie să faci este să completezi câteva informații de bază, să alegi traseul dorit și să postezi un video cât mai creativ pe canalul de Youtube, în care să convingi că poți fi unul din cei 6 rangeri Blackburn.
Nu uita să incluzi tag-ul #beablackburnranger2017 în postarea video-ului tău.

Află mai multe informații pe website-ul Blackburn sau în acest link: blackburndesign.com/be-a-blackburn-range

‘velotecarii’ îţi urează succes!

Posted in FAN CLUBS, JURNAL | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Jose Antonio Hermida și Joaquim Rodríguez la ABSA Cape Epic 2017

ABSA.cape-epic-2017

 

Doi giganți din lumea ciclismului de performanţă vor forma acum o echipa de mare forţă purtând marca MERIDA FACTORY RACING Team, pentru a lăsa o amprentă vizibilă pe traseul competiţiei ABSA Cape Epic 2017.

Jose Antonio Hermida și Joaquim Rodríguez (Purito) au rulat împreună mulţi kilometri de antrenament de-a lungul anilor, dar acum ambii ‘rideri’ s-au retras din lumea ciclismului profesionist UCI şi din Cupa Mondială (World Cup Racing) și respectiv, din lumea curselor de şosea. De acum, din nevoia de adrenalină, îşi vor alege provocări surprinzătoare, fără un calendar riguros…

JOSE_HERMIDA_2017_Merida_biciclete_mtb

Fostul campion mondial la categoria Mountain Bike, José Antonio Hermida, nu este străin de ABSA Cape Epic și a fost o figură proeminentă în cea mai mare cursă pe etape din lume.
José a reușit să obțină un număr de victorii de etapă şi poziții de top în istovitoarea cursă, el aparţinând acum prestigiosului club al veteranilor „Amabubesi” (tradus: mândria leilor). Doar ‘riderii’ care au terminat Cape Epic de cel puțin trei ori, se pot numi membri ai „Amabubesi”.

Joaquim_RODRIGUEZ_Merida_biciclete_mtb_2017

Afişând o listă nesfârșită de victorii în unele dintre cele mai prestigioase si solicitante curse de şosea din lume, înzestrat cu o abilitate naturală de a suporta suferinţa
Continue reading

Posted in FAN CLUBS, Merida Bikes, Merida Fan Club | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Éric Barone. Recorduri mondiale de coborâre în viteză pe bicicletă MTB. Cu bicicletele Sunn

eric_barone_record_viteza_bicicleta_sunn

Éric Barone (născut la 4 noiembrie 1960 în Oyonnax, Franta) este un sportiv francez.
El deţine recordul mondial de viteză pe bicicletă, atât pe zăpadă cât şi pe pietriş.

Pe zăpadă, viteza înregistrată iniţial a fost de 222 km/oră, realizată în LES ARCS, în timp ce recordul de viteză pe pietriş a fost iniţial înregistrat cu 172 kilometri pe oră, atins la Cerro Negro Vulcan, din Nicaragua.

eric_barone_record_viteza_bicicleta_sunn

Porecla francezului este „Baron Rouge”, care înseamnă Baronul roşu.
După unele job-uri preliminare în cascadorie, dublând actori ca Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme si Adrian Paul, la 34 de ani a inceput să doboare recorduri de viteză pe bicicletă.
Barone a realizat primul său record mondial de viteză pe zăpadă în 1994,
Continue reading

Posted in Biciclete SUNN, FAN CLUBS | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Zilele pline de glorie ale downhill-ului, pe biciclete Sunn

AnneCaroline1995 bicicleta Sunn Radical In 1995, producătorul francez de biciclete Sunn a sponsorizat-o pe Anne Caroline Chausson, o proaspătă specialistă în downhill. E a început un periplu ameţitor de câştiguri în competiţiile de Cupă Mondială pedalând pe modelul foarte neconvenţional de bicicletă SUNN Radical, cu suspensie completă. Cu cadru din oţel şi design unic, bicicleta era absolut înspăimântătoare, pentru vremea aceea. Arăta ca un tanc… Dar acest lucru nu a oprit-o pe Anne Caroline să câştige titlu după titlu. Iat-o pe Anne la Mammoth Kamikaze Downhill, străpungând aerul rarefiat la vale.

În 2003, ea avea deja 13 titluri mondiale la activ, dintre care două victorii ca junior, unul în cursă 4-Cross şi două în duel!

sursa: vintagemountainbiking.com

Posted in Biciclete SUNN, FAN CLUBS | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Biciclete SUNN. Fabricate în Franța. Prezentate de Veloteca

sunn_velo_fabrica_biciclete_enduro

Septembrie 2016. Machecoul / Franța

MFC : obiectiv de 400.000 biciclete atins în 2016!

La fabrica Manufacture Française du Cycle (ex-Micmo/Cycleurope) a plecat pe un drum provocator să re-cucerească piața franceză și apoi cea europeană. Sub  tutela Intersport, producția s-a triplat în doar primii 2 ani!

În martie 2017, se vor împlini deja 4 ani de când grupul Intersport a răscumpărat uzina ‘velo’ din Machecoul deținută până atunci de Cycleurope. Da, exact ca o pasăre phoenix, întreprinderea, aflată la momentul acela într-o perioadă extrem de dificilă, a decolat iar spre înălțimi.

La Manufacture française du cycle (MFC) producea anul trecut pe vremea asta
Continue reading

Posted in Biciclete noi, Biciclete SUNN, Comunicate de Presa | Leave a comment

Vacanta de Sarbatori 2016 – 2017

Vacanţa de sărbători la Veloteca : magazinul va fi închis între 24 decembrie si 3 ianuarie, inclusiv! Vă urăm Sărbători fericite tuturor şi să aveţi un an bun şi plin de veselie! La mulţi ani!!!

Posted in FAN CLUBS | Leave a comment

Unstoppable. Veloteca lansează SUNN

O marcă  este nimic fără reputaţie:
experienţa şi istoria
 SUNN au crescut timp de peste 20 de ani.

 Thomas.Lapeyrie_biciclete_sunn_enduro_kern.LT_veloteca_gravity

 

   1982 : GENEZA. Aparitia MX- ului in Franta
prima_bicicleta_BMX_Max.Commencal

Max Commencal creează MX FRANTA , o mică afacere în nume propriu, iar primul BMX poarta acest nume. Acest lucru va dura doar câteva luni. La scurt timp, apare noul nume de biciclete Sunn, un nume mai „international” Sun 2, „n” de 2 ori mai mult
Continue reading

Posted in Biciclete noi, Biciclete SUNN, Comunicate de Presa, FAN CLUBS | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

#unpremiu #maimultiprieteni #maiputinibani

 Tenisi_Merida_UMF_alb_negru_41_concurs

La fiecare început de săptămână, începe concursul Veloteca! Stai conectat/ă la pagina noastră de FB!

Intră şi tu în joc şi ajută-ne să dăm de ştire pasionaţilor:
reduceri @ biciclete @veloteca.

Implică-te şi dă de ştire tuturor prietenilor tăi că Veloteca lichidează stocurile!

Dacă te simţi cu noroc, în fiecare săptămână poţi câştiga un premiu !

Geanta_Bikefun_Bishop_concurs

Ce ai de făcut: Share (Public) pentru pagina noastră cu ‘oferte speciale biciclete’:
Continue reading

Posted in Concurs | Leave a comment

OFERTA SPECIALĂ VELOTECA  „ANVELOPAJ 15%”

Reducere_anvelopaj_15_reducere

anvelopaj = schimbarea anvelopelor uzate cu unele noi”

„ANVELOPAJ 15%”

„Pentru fiecare pereche de anvelope cumpărate de la Veloteca în intervalul 1 noiembrie – 23 decembrie 2016 beneficiezi de Reducerea de Anvelopaj: 15% din costul total al pachetului! Sună acum la şi verifică ce mai avem în stoc!

Oferta este valabilă doar pentru anvelopele aflate în stoc!

Aveti mai jos lista modelelor:
Continue reading

Posted in OFERTE SPECIALE | 1 Comment