Romana
English

Cutie portbagaj Thule Excellence Grey&Black

15day guarantee Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

4.450,00 lei

Prezentare

Thule Excellence Grey&Black reprezinta o noua inovatie a suedezilor de la Thule in segmentul cutiilor de portbagaj, fiind si o versiune produsa in editie limitata. Este o cutie exclusivista din toate punctele de vedere, bucurandu-se de un design de top ( o combinatie de gri si negru), cat si de o aerodinamica de exceptie.

Caracteristici tehnice:

  • Marime - 218/94/40 cm
  • Dimensiuni interioare - 205/85 cm
  • Greutate - 30 kg
  • Volum util - 470 litri
  • Incarcatura maxima - 75 Kg
  • Numarul maxim de schiuri sau de snowboard - 6/8
  • Deschidere - pe ambele parti
  • Culori - gri combinat cu negru lucios

Accesoriile de genul:  husa de protectie pe timpul depozitarii,  manerele din interiorul capacului care ajuta la inchiderea cutiei, sistemul de prindere Power-Click (cu limitator al cuplului de strangere) sau deschiderea pe ambele parti,  fac ca Thule Excellence Grey&Black sa nu fie doar eleganta, ci si foarte sigura si ergonomica. Pentru o mai buna vizibilitate in interior, cutia de portbagaj Thule Excellence este echipata cu un sistem de iluminat, Thule Box Light, care se activeaza/dezactiveaza automat la deschiderea sau inchiderea cutiei.

Thule Excellence Grey&Black este dotata cu un sistem  de stabilizare al bagajelor, reprezentat printr-o plasa de fixare ce se tensioneaza automat odata cu inchiderea cutiei, renuntandu-se la clasicul sistem de chingi. Materialul antiderapant din interiorul cutiei sporeste siguranta transportului bagajelor, impiedicand miscarea acestora in curbe sau la franari bruste.

Asemeni majoritatii cutiilor produse de Thule,  Excellence Grey&Black se inchide centralizat in trei puncte, iar cheia nu poate fi scoasa din incuietoare decat in momentul in care toate punctele sunt perfect inchise.


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

PretFiabilitate / DurabilitateCalitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.