Romana
English

Cutie portbagaj Thule Excellence Grey&Black

15day guarantee Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

4.450,00 lei

Prezentare

Thule Excellence Grey&Black reprezinta o noua inovatie a suedezilor de la Thule in segmentul cutiilor de portbagaj, fiind si o versiune produsa in editie limitata. Este o cutie exclusivista din toate punctele de vedere, bucurandu-se de un design de top ( o combinatie de gri si negru), cat si de o aerodinamica de exceptie.

Caracteristici tehnice:

  • Marime - 218/94/40 cm
  • Dimensiuni interioare - 205/85 cm
  • Greutate - 30 kg
  • Volum util - 470 litri
  • Incarcatura maxima - 75 Kg
  • Numarul maxim de schiuri sau de snowboard - 6/8
  • Deschidere - pe ambele parti
  • Culori - gri combinat cu negru lucios

Accesoriile de genul:  husa de protectie pe timpul depozitarii,  manerele din interiorul capacului care ajuta la inchiderea cutiei, sistemul de prindere Power-Click (cu limitator al cuplului de strangere) sau deschiderea pe ambele parti,  fac ca Thule Excellence Grey&Black sa nu fie doar eleganta, ci si foarte sigura si ergonomica. Pentru o mai buna vizibilitate in interior, cutia de portbagaj Thule Excellence este echipata cu un sistem de iluminat, Thule Box Light, care se activeaza/dezactiveaza automat la deschiderea sau inchiderea cutiei.

Thule Excellence Grey&Black este dotata cu un sistem  de stabilizare al bagajelor, reprezentat printr-o plasa de fixare ce se tensioneaza automat odata cu inchiderea cutiei, renuntandu-se la clasicul sistem de chingi. Materialul antiderapant din interiorul cutiei sporeste siguranta transportului bagajelor, impiedicand miscarea acestora in curbe sau la franari bruste.

Asemeni majoritatii cutiilor produse de Thule,  Excellence Grey&Black se inchide centralizat in trei puncte, iar cheia nu poate fi scoasa din incuietoare decat in momentul in care toate punctele sunt perfect inchise.

Disponibilitate In stoc, dar va rugam sa ne contactati pentru marimi/culori

Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

PretFiabilitate / DurabilitateCalitatePentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.