Romana
English

Cutie portbagaj Thule Touring 100 Titan Aeroskin

15day guarantee Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

-2%

1.228,00 lei

1.199,00 lei

Prezentare

Touring este noua gama de cutii de portbagaj a producatorului suedez Thule care ia locul vechii game de mare succes, Pacific. Gama Thule Touring vine cu un plus de design si aerodinamica fata de gama predecesoare, Thule Pacific, prin linii mult mai fluide si mai elegante

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiuni exterioare - 139/90/40 cm
  • Greutate - 10 Kg
  • Volum util - 330 litri
  • Incarcatura maxima - 50 Kg
  • Numarul maxim de schiuri sau de snowboard –
  • Deschidere - pe ambele parti
  • Culori - Titan Aeroskin

Capacul noilor cutii Thule Touring Titan Aeroskin este confectionat acum dintr-un material special, cu textura aeroskin. Aceasta confera un design extravagant si imbunatateste totodata caracteristicile aerodinamice ale portbagajului.

Noile cutii de portbagaj Thule Touring  beneficiaza de sistemul Dual-Side , ce permite deschiderea cutiei prin ambele parti. Aceasta functie faciliteaza incarcarea/ descarcarea bagajelor si totodata usureaza montarea/ demontarea cutiei.

Pentru o mai mare siguranta , cutiile Thule Touring vin echipate cu noul sistem de prindere pe bare, FastClick,  care are incorporat un limitator de cuplu de strangere cu clichet.

Si cum siguranta este pe primul loc la producatorul Thule, toate cutiile beneficiaza de sistemul de inchidere Central Locking, care nu permite scoaterea cheii decat in momentul in care toate punctele de inchidere sunt ferm inchise.

 

ATENTIE!

Montajul barelor, suportilor si cutiilor marca Thule nu este inclus in pretul produselor. Pentru montaj va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

PretFiabilitate / DurabilitateCalitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.