20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
 • 021 311.82.69
E-mail:
 • contact@veloteca.ro
Service:
 • 0720 606 300
 • * La service este necesară programare
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-20
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Portbagaj

Accesorii
Portbagaj
Portbagaj
Setați descendent

13 Articole

 1. Portbagaj Thule PNP Tour Rack
  Portbagaj Thule PNP Tour Rack
  399 lei
 2. Portbagaj Electra Townie
  -18%
  Portbagaj Electra Townie
  181 lei 149 lei
 3. Portbagaj Merida Silex
  -20%
  Portbagaj Merida Silex
  69 lei 55 lei
Setați descendent

13 Articole

Portbagaj
Descriere Categorie

Chiar dacă România nu este ţara călătorilor cu bagajele pe bicicletă, la magazinul Veloteca vei găsi destule opţiuni de portbagaje care se pot monta atât pe cadrul bicicletei, cât şi pe ţeava şeii. Cu un portbagaj de bicicleta potrivit poti transporta lucruri la fel de eficient si usor ca si in portbagajul masinii, fara sa iti afecteze pedalatul. Nu uita ca ai nevoie si de o geanta pentru bicicleta, aşa că documentează-te acum, ca să nu faci două drumuri! Sună la colegii noştri pentru detalii legate de montajul unui portbagaj de bicicleta.

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale