Voucher cadou la toate bicicletele 2019!
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
 • 021 311.82.69
E-mail:
 • contact@veloteca.ro
Service:
 • 0720 606 300
 • * La service este necesară programare
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-20
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Scaune si remorci pentru copii

Accesorii
Scaune si remorci pentru copii
Scaune si remorci pentru copii
Setați descendent

13 Articole

 1. Scaun de copil Bikefun B-One B-Fix
  Scaun de copil Bikefun B-One B-Fix
  Rating:
  0%
  239 lei
 2. Scaun de copil Bikefun B-One Clamp
  Scaun de copil Bikefun B-One Clamp
  Rating:
  0%
  239 lei
 3. Scaun de copil Bikefun Tiger Relax
  Scaun de copil Bikefun Tiger Relax
  Rating:
  0%
  499 lei
Setați descendent

13 Articole

Scaune si remorci pentru copii
Descriere Categorie

Sa pedalezi alaturi de copilul tau poate fi o activitate plina de satisfactii de ambele parti, dar pentru a te asigura de confortul si siguranta tuturor pasagerilor, alegerea unui scaun de bicicleta pentru copil potrivit este esentiala. Fie ca esti in cautarea unui scaun de bicicleta pentru copil pentru plimbarile zilnice sau pentru aventurile in familie, la Veloteca vei gasi, cu siguranta, un model potrivit. Scaunele de bicicleta pentru copii de la Veloteca sunt usoare, au un design intuitiv si pot fi montate si demontate rapid, astfel incat copilul tau sa se bucure de o plimbare sigura, usoara si placuta. Curelele sunt ajustabile pentru a putea fi schimbate pe masura pe creste copilul.

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale