20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
  • 021 311.82.69
E-mail:
  • contact@veloteca.ro
Service:
  • 0720 606 300
  • * La service este necesară programare
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-20
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Alergare

Veloteca
Alergare
Alergare
Descriere Categorie

Scopul magazinului Veloteca este de a iti oferi cat mai multe posibilitati pentru antrenament si competitii. In categoria echipamentelor de ALERGARE vei gasi incaltaminte de alergare, imbracaminte de alergare, caciuli si bandane de alergare, accesorii si suplimente nutritive de alergare. Consulta ofertele marcilor specializate de la Veloteca, deoarece fiecare dintre producatorii selectati de noi este specializat pe aceasta categorie de nisa, pentru a te ajuta sa depasesti orice record personal. Alergarea la nivel de performanta implica diferite detalii constructive, de la design si croiala, pana la materiale tehnice speciale si asamblare garantata pentru utilizare dura. Un mod de viata activ impune o echipare corecta cu pantofi, tricouri, pantaloni, jachete, bluze de alergare alese pe criterii de confort, greutate, durabilitate, design dedicate. De aceea, noi iti livram cel mai bun echipament, pentru ca tu sa poti face diferenta, pas cu pas! Totul pentru tine... de prin 2008!

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale