20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
  • 021 311.82.69
E-mail:
  • contact@veloteca.ro
Service:
  • 0720 606 300
  • * La service este necesară programare
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-20
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Accesorii alergare

Alergare
Accesorii alergare
Accesorii alergare
Setați descendent

4 Articole

Setați descendent

4 Articole

Accesorii alergare
Descriere Categorie

Apreciate atat de atletii de performanta cat si de cei amatori, ACCESORIILE PENTRU ALERGARE recomandate de VELOTECA iti vor fi de mare ajutor! Concepute cu un design inteligent, acomodate pentru purtare pe diferite parti ale corpului, fara a te incomoda in timpul alergarii. Modelele sunt adaptat la diferite conditii climaterice, sau tipuri de relief. Acum poti purta cu tine iarnasi vara atat bidonul cu apa, indispensabil in timpul antrenamentelor si competitiilor, cat si un kit de prim ajutor, camera foto, telefonul, instrumentele de masurare si evaluare, sau batoanele energizante. Usoare si realizate din materiale de cea mai buna calitate, accesoriile pentru alergare sunt excelente pentru performanta! De aceea, noi iti livram cel mai bun echipament, pentru ca tu sa poti face diferenta, pas cu pas! Totul pentru tine... de prin 2008!

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale