20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
 • 021 311.82.69
E-mail:
 • contact@veloteca.ro
Service:
 • 0720 606 300
 • * La service este necesară programare
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-19
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Compresii alergare

Alergare
Compresii alergare
Compresii alergare
Setați descendent

16 Articole

 1. Compresii gamba dama CEP 2.0
  Compresii gamba dama CEP 2.0
  129 lei
 2. Sosete scurte dama CEP
  Sosete scurte dama CEP
  Rating:
  87%
  84 lei
 3. Sosete scurte barbati CEP
  Sosete scurte barbati CEP
  84 lei
Setați descendent

16 Articole

Compresii alergare
Descriere Categorie

In lumea sportului, orice mic avantaj conteaza. De aceea, VELOTECA it vine in ajutor cu o gama diversa de COMPRESII PENTRU ALERGARE. Foarte des intalnite la maratonisti sau alti sportivi de performanta, COMPRESIILE pentru alergare iti ofera protectia cuvenita si impiedica inflamarea muschilor piciorului, pentru ca tu sa te simti mai bine in timpul si la sfarsitul alergarii. De aceea, noi iti recomandam cel mai bun echipament, pentru ca tu sa poti face diferenta, avand asigurat confortul necesar! Totul pentru tine... de prin 2008!

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale