20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
 • 021 311.82.69
E-mail:
 • contact@veloteca.ro
Service:
 • 0720 606 300
 • * La service este necesară programare
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-19
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Pantofi alergare

Alergare
Pantofi alergare
Pantofi alergare
Setați descendent

13 Articole

 1. Pantofi Alergare On Running Cloudflow albastru/galben
  -35%
  Pantofi Alergare On Running Cloudflow
  689 lei 448 lei
 2. Pantofi alergare On Running Cloud X gri/galben
  -35%
  Pantofi alergare On Running Cloud X
  689 lei 448 lei
Setați descendent

13 Articole

Pantofi alergare
Descriere Categorie

Iti trebuie niste PANTOFI DE ALERGARE care sa zboare de fapt! Sau sa alerge singuri, fara efort din partea ta. Nu este nicio minune, trebuie doar sa intelegi care este diferenta unui design inteligent, a unor materiale performante sau a unei tehnologii avansate. Misiunea VELOTECA a fost inca de la inceput aceea de a furniza atat sportivilor amatori cat si profesionisti, cele mai bune marci, pentru obtinerea rezultatelor de top. Pentru a transforma aceasta viziune in realitate, am facut o selectie de pantofi de alergare, confectionati cu atentie si pricepere de catre producatori de renume. De aceea, noi iti livram cel mai bun pantof, pentru ca tu sa poti face diferenta, pas cu pas, kilometru cu kilometru! Totul pentru tine... de prin 2008!

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale