Romana
English

Antifurt Zefal Lock n Roll Roti + sa

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

Prezentare

LOCK 'N ROLL-ul este recomandat pentru fiecare bicicletă care are roți cu fixare rapidă.

LOCKNROLL-urile ZEFAL se pot deschide doar când bicicleta este întoarsă cu rotile in sus. Astfel dacă ne oprim și închidem bicicleta cu un antifurt, hoții nu pot fura roata, deoarece bicicleta nu se poate întoarce. Când vrem să reglăm ceva, bicicleta trebuie doar ridicata vertical, la peste 90 de grade.

Sistem antifurt Zefal Lockn Roll pentru roti si sa. Acest sistem antifurt inlocuieste cheia rapida pentru roti si sa. Sistemul Lockn Roll este un patent Zefal. Conceptul patentului : In pozitie orizontala cheia rapida este automat blocata, pentru a debloca, bicicleta trebuie sa fie in pozitie verticala. Se monteaza usor, nu necesita scule.

 1. Recenzia lui Cosma
  Calitate
  Fiabilitate / Durabilitate
  Pret

  Desteapta chestia. Dar e pentru bicicletele urbane, caci blocarea seii te face sa nu poti sa te duci la munte si sa ridici / cobori rapid saua in functie de panta pe care urci.... :) Functionalitatea este restransa, este utilizabila ok pentru oraseni, care nu umbla la inaltmea seii aproape deloc. (din 14.09.2015)

 2. Recenzia lui paul
  Calitate
  Fiabilitate / Durabilitate
  Pret

  Pana acum nu mi-au furat rotile echipate cu astea. Marca e semicunoscuta, mai produce si in europa din cate am inteles. Tot depinzi de un ulock serios dar stai linistit la munca. (din 09.09.2015)


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

CalitatePretFiabilitate / DurabilitateContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.