Romana
English

Bare Transversale Thule Rapid System 754 Otel + adaptor 774

14 zile retur Secure shopping Satisfaction guaranteed Smallest price

947,80 lei

Prezentare

Sistem de bare transversale Thule pentru transportul bicicletei pe plafonul autoturismului

Componente

  • picior prindere cu 4 butuci antifurt
  • bare otel
  • kit prindere
  • adaptor 774
  • antifurt 6 butuci (optional) - pret - 27 Euro + TVA

Sistemul de bare transversale Thule Rapid Sistem 754 a fost conceput pentru masinile de noua generatie, care nu mai sunt prevazute cu  clasicele puncte fixe de prindere.  La acest sistem, fixarea se face pe sub rama superioara a usii, prin intermediul unui kit de prindere, personalizat dupa forma specifica a plafonului fiecarei masini.

Piciorul de prindere (pe care se pot adapta atat bare de aluminiu, cat si de otel), beneficiaza  de un design modern si totodata de o constructie foarte robusta. Fixarea barelor Thule Rapid System 754 se face prin intermediul unei cheite speciale prevazute cu indicator de cuplu de strangere. Astfel este evitata strangerea necorespunzatoare a barelor, constituind o masura de siguranta suplimentara.

Adaptorul Thule 774 permite fixarea sistemulului de bare transversale Thule Rapid System 754 pe autoturismele cu plafon scurt, cum sunt  unele modele de masini in 3 usi sau coupe. Sarcina maxima omologata pentru acest sistem este de 75 kg.

 

ATENTIE!

Montajul barelor, suportilor si cutiilor marca Thule nu este inclus in pretul produselor. Pentru montaj va rugam sa va adresati echipei noastre de vanzari.


Scrie o recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

Fiabilitate / DurabilitateCalitatePretContact

Pentru intrebari, nelamuriri, propuneri, reclamatii, etc...

Un specialist Veloteca va raspunde pe email sau la telefon.