Antifurturi ABUS in stoc!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-20
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Bicicleta de sosea Merida Reacto 4000 2020

ID
Merida Reacto 4000 2020
8.990 lei
(cu TVA inclus)
  Descriere

  Bicicleta de sosea Merida Reacto 4000 2020 - Daca fiecare sutime de secunda, fiecare centimetru si fiecare watt conteaza, atunci fii sigur ca ai nevoie de Reacto. Profilul aero iti economiseste multa energie, care poate fi de folos la urmatoarea evadare din pluton. Dupa nenumarate ore de teste in tunelul aerodinamic, profilul „NACA Fastback” adoptat de Reacto (sistem preluat de la planoare) aproape ca a atins perfectiunea bicicletelor Warp de contratimp. Se economiseste astfel multa energie pe portiunile lungi ale traseului. Un element suplimentar de confort pentru Reacto este anvelopa de 25 mm, care poate atenua o mare parte din vibratiile venite de la sosea, permitand muschilor sa depuna mai putin efort. Acest lucru este util pentru a avea la finish energia necesara pentru maximum de randament. Cadrul Reacto, deja rigid, a fost intarit suplimentar in zona butucului pedalier.

  Merida Lifetime Frame Warranty

  MERIDA LIFETIME FRAME WARRANTY - Garantie pe viata in caz de rupere pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.

  Tehnologii
  Multumita caracteristicilor sale tehnologice, carbon permite inginerilor prelucrarea sa in moduri indisponibile de catre alte materiale, precum aluminiul. Structura este fascinanta la vedere, dar in interiorul cadrului ce se petrece? Merida utilizeaza matrite speciale pentru a evita formarea ridurilor intre straturile de carbon, ceea ce scade greutatea cadrului, pastrand rigiditatea si rezistenta la aceeasi paramteri
  Asemenea rutierilor de WorldTour, tot mai multi pasionati ai ciclismului de sosea apeleaza la sistemul electronic de schimbare al vitezelor Shimano Di2, care are pe post de carte de vizita fiabilitatea ridicata si actionarea eficienta si fara efort. Bicicletele si cadrele marcate cu simbolul Di2 Ready sunt pregatite corespunzator pentru a gazdui sistemul electronic, avand posibilitatea montarii bateriei sub triunghiul posterior al cadrului sau in tija de sa.
  Cadre cu o forma elaborata care includ puncte pentru patrunderea prin interiorul lor a cablurilor pentru frane si schimbatoare. “Curat” din doua perspective: bicicleta are un aspect degajat, iar cablurile sunt ferite de praf, noroi, apa si tot ce se mai gaseste pe traseu.
  Garantie pe viată în caz de rupere pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.
  Profilul de tevi Naca Fastback este prezent pe modelele Warp TT si Reacto si demonstreaza, in urma unor testari in tunelul aerodinamic, un grad mare de eficienta. In special in cazul tevilor orizontala, diagonala si verticala, forma de picatura asigura un rezistenta aerodinamica redusa, pastrand rigiditatea la un nivel optim.
  Bicicletele de carbon sunt adesea supuse unor tensiuni mari. Pentru a spori calitatea materialului folosit, Merida utilizeaza cea mai performanta tehnologie de care dispune: rasinile epoxidice tratate cu nanoparticule speciale care intaresc matricea compusului de carbon. In acest fel, rezistenta la impact a constructiei finale creste cu pana la 40%. Nano Matrix Carbon s-a folosit pentru toate modelele Merida de high-end incepand din 2015.
  Desigur, in materie de performante aerodinamice, o cursiera aero trebuie sa se comporte ireprosabil. Insa daca pozitia ciclistului pe bicicleta nu permite generarea numarului optim de wati, la ce buna aceasta pozitie aerodinamica? Asa ca Merida se bazeaza pe capul tijei de sa Flip Flop care permite o plaja larga de reglaje astfel incat sa se poata atinge o pozitie care sa permita realizarea unui lucru mecanic cat mai eficient.
  Head tube conic cu un rulment de cuvete de 1.5 toli in partea de jos si unul de 1 1/8 toli in partea de sus, caruia i se potriveste o furca cu un gat tot conic. Rezultatele sunt o rigiditate de invidiat si manevrabilitate de vis.
  Ca la Formula 1: colierul ascuns al tijei de sa reduce secunde valoroase multumita formei aerodinamice. Nu provoaca turbulente în jurul tijei de sa.
  Recenzii produs Ai folosit acest produs? Dacă da, spune și celorlalți ce părere ai despre el.
  Scrie o recenzie
  Recenzie pentru:Bicicleta de sosea Merida Reacto 4000 2020

  Specificații Tehnice
  Mai multe informații
  ProducatorMerida
  Serie bicicletaReacto
  Anul modelului2020
  Marimi disponibileXXS, XS, S, SM, ML, L, XL
  Culori disponibileAlbastru, Verde si Negru
  Material cadruCarbon
  Nr. viteze22
  Tip franaCalipers
  Marime roti700C
  Greutate8.49 kg - ML
  CadruREACTO CF2, material: carbon
  FurcaMERIDA REACTO CF2
  Cursa furcaFixa
  Schimbator fataShimano 105
  Schimbator spateShimano 105 GS
  Manete schimbatorShimano 105
  Manete franaShimano 105
  FraneShimano 105-direct
  AngrenajShimano 105, 52-36 teeth, 165 mm-XXS, 170 mm-XS/S, 172.5 mm-SM/ML, 175 mm-L/XL
  Butuc pedalierFSA 386-BB30 PF6000 [SMN FC]
  LantKMC X11
  Caseta pinioaneShimano CS-R7000, 11-30 teeth, 11 speed
  Butuc fataRoad seal bearing, 100x9mm width front hub, 24 spoke holes
  Butuc spateRoad seal bearing, 130x9mm width rear hub, 28 spoke holes
  JanteMERIDA EXPERT CW, 17mm inner width, 35mm height
  AnvelopeContinental Ultra Sport II 700x25C, fold
  GhidonMERIDA EXPERT CW, material: aluminium
  PipaMERIDA EXPERT CW, material: aluminium, 31.8mm diameter, -8° stem angle, 80 mm-XXS/XS, 90 mm-S, 100 mm-SM/ML/L, 110 mm-XL
  CuveteMERIDA REACTO neck
  MansoaneMERIDA ROAD EXPERT
  Tija saMERIDA EXPERT CW, material: carbon, Aero shape, 15mm setback
  SaMERIDA EXPERT CC
  Informații Bicicletă
  ProducatorMerida
  Serie bicicletaReacto
  Anul modelului2020
  Material cadruCarbon
  Greutate8.49 kg - ML
  Nr. viteze22
  Tip franaCalipers
  Cursa furcaFixa
  Marime roti700C
  Culori disponibileAlbastru, Verde si Negru
  Marimi disponibileXXS, XS, S, SM, ML, L, XL