Cea mai mare gama de casti in stoc!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-20
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Bicicleta de sosea Merida Scultura 8000-E 2019

ID
Merida Scultura 8000-E 2019
Preț special 17.600 lei Preț standard 21.900 lei
(cu TVA inclus)
Descriere

Bicicleta de sosea Merida Scultura 8000-E 2019- Viteză fără compromis, agilitate fără ezitări, ținută de drum impecabilă și nu numai, așa se poate rezuma pedigree-ul liniei Merida Scultura. Modelul Scultura 8000-E 2019 dispune de cadru si furca din carbon si împrumută geometria de cursă a iterațiilor superioare și apelează la o echipare performantă Shimano Ultegra DI2, potrivită pentru ceva mai mult de ture recreaționale, anume antrenamente frecvente și competiții de amatori.

Merida Lifetime Frame Warranty

MERIDA LIFETIME FRAME WARRANTY - Garantie pe viată în caz de rupere pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.

Tehnologii
Multumita caracteristicilor sale tehnologice, carbon permite inginerilor prelucrarea sa in moduri indisponibile de catre alte materiale, precum aluminiul. Structura este fascinanta la vedere, dar in interiorul cadrului ce se petrece? Merida utilizeaza matrite speciale pentru a evita formarea ridurilor intre straturile de carbon, ceea ce scade greutatea cadrului, pastrand rigiditatea si rezistenta la aceeasi paramteri
Furca rigida de carbon, in unele cazuri parte a unor seturi de cadru full-carbon. Furcile Merida se remarca printr-o reducere a vibratiilor sesizabila, precum si prin rigiditatea lor laterala iesita din comun. De asemenea, manevrabilitatea sporita si performantele in materie de franare sunt doua constante.
Asemenea rutierilor de WorldTour, tot mai multi pasionati ai ciclismului de sosea apeleaza la sistemul electronic de schimbare al vitezelor Shimano Di2, care are pe post de carte de vizita fiabilitatea ridicata si actionarea eficienta si fara efort. Bicicletele si cadrele marcate cu simbolul Di2 Ready sunt pregatite corespunzator pentru a gazdui sistemul electronic, avand posibilitatea montarii bateriei sub triunghiul posterior al cadrului sau in tija de sa.
Cadre cu o forma elaborata care includ puncte pentru patrunderea prin interiorul lor a cablurilor pentru frane si schimbatoare. “Curat” din doua perspective: bicicleta are un aspect degajat, iar cablurile sunt ferite de praf, noroi, apa si tot ce se mai gaseste pe traseu.
Garantie pe viată în caz de rupere pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.
Profilul de tevi Naca Fastback este prezent pe modelele Warp TT si Reacto si demonstreaza, in urma unor testari in tunelul aerodinamic, un grad mare de eficienta. In special in cazul tevilor orizontala, diagonala si verticala, forma de picatura asigura un rezistenta aerodinamica redusa, pastrand rigiditatea la un nivel optim.
Cursierele aero sunt rigide si te scutura bine de tot? Nu si cele Merida! Multumita tehnologiei S-Flex, linia de cursiere aero Reacto se poate lauda cu un grad ridicat de confort printre concurentii din clasa sa. Avand un decupaj umplut cu elastomer, tija de sa S-Flex flexeaza suficient cat sa reduca din socul provocat de soselele neuniforme.
Bicicletele de carbon sunt adesea supuse unor tensiuni mari. Pentru a spori calitatea materialului folosit, Merida utilizeaza cea mai performanta tehnologie de care dispune: rasinile epoxidice tratate cu nanoparticule speciale care intaresc matricea compusului de carbon. In acest fel, rezistenta la impact a constructiei finale creste cu pana la 40%. Nano Matrix Carbon s-a folosit pentru toate modelele Merida de high-end incepand din 2015.
Head tube conic cu un rulment de cuvete de 1.5 toli in partea de jos si unul de 1 1/8 toli in partea de sus, caruia i se potriveste o furca cu un gat tot conic. Rezultatele sunt o rigiditate de invidiat si manevrabilitate de vis.
Recenzii produs Ai folosit acest produs? Dacă da, spune și celorlalți ce părere ai despre el.
Scrie o recenzie
Recenzie pentru:Bicicleta de sosea Merida Scultura 8000-E 2019

Specificații Tehnice
Mai multe informații
ProducatorMerida
Serie bicicletaScultura
Anul modelului2019
Marimi disponibileSM
Culori disponibileNegru mat
Material cadruCarbon
Nr. viteze22
Tip franaCalipers
Marime roti700C
Greutate7.57 kg - ML
CadruSCULTURA CF4
FurcaSCULTURA CF4
Cursa furcaFixa
Schimbator fataShimano Ultegra Di2 DF
Schimbator spateShimano Ultegra Di2 GS
Manete schimbatorShimano Ultegra Di2
Manete franaShimano Ultegra
FraneShimano Ultegra
AngrenajShimano Ultegra, 52-36 teeth
Butuc pedalierFSA 386-BB30 PF6000 [SMN FC]
LantKMC X11EL
Caseta pinioaneShimano CS-R8000, 11-28 teeth, 11 speed
JanteVision 40 SC
AnvelopeContinental Grand Sport Race 700x25C, folding
GhidonMERIDA Expert SL
PipaMERIDA Expert CC, 31.8mm diameter, -5° stem angle
CuveteFSA NO.44/CF Neck
MansoaneMERIDA Road Expert
Tija saMERIDA Carbon Team S-Flex, 27.2mm diameter, 15mm setback
SaPrologo Nago Evo T2.0
Informații Bicicletă
ProducatorMerida
Serie bicicletaScultura
Anul modelului2019
Material cadruCarbon
Greutate7.57 kg - ML
Nr. viteze22
Tip franaCalipers
Cursa furcaFixa
Marime roti700C
Culori disponibileNegru mat
Marimi disponibileSM