Cele mai bune preturi din piata la anvelope!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-20
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Bicicleta de sosea Merida Scultura Disc 4000 2019

ID
Merida Scultura Disc 4000 2019
Produs indisponibil temporar
  Descriere

  Bicicleta de sosea Merida Scultura Disc 4000 2019 - Viteză fără compromis, agilitate fără ezitări, ținută de drum impecabilă și nu numai, așa se poate rezuma pedigree-ul liniei Merida Scultura. Modelul Scultura 4000 Disc 2019 împrumută geometria de cursă a iterațiilor superioare având un plus considerabil prin frânele hidraulice pe disc și apelează la o echipare performantă Shimano 105, potrivită pentru ceva mai mult de ture recreaționale, anume antrenamente frecvente și competiții de amatori. Dispune de cadru din carbon.

  Merida Lifetime Frame Warranty

  MERIDA LIFETIME FRAME WARRANTY - Garantie pe viată în caz de rupere pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.

  Tehnologii
  Multumita caracteristicilor sale tehnologice, carbon permite inginerilor prelucrarea sa in moduri indisponibile de catre alte materiale, precum aluminiul. Structura este fascinanta la vedere, dar in interiorul cadrului ce se petrece? Merida utilizeaza matrite speciale pentru a evita formarea ridurilor intre straturile de carbon, ceea ce scade greutatea cadrului, pastrand rigiditatea si rezistenta la aceeasi paramteri
  Furca rigida de carbon, in unele cazuri parte a unor seturi de cadru full-carbon. Furcile Merida se remarca printr-o reducere a vibratiilor sesizabila, precum si prin rigiditatea lor laterala iesita din comun. De asemenea, manevrabilitatea sporita si performantele in materie de franare sunt doua constante.
  Asemenea rutierilor de WorldTour, tot mai multi pasionati ai ciclismului de sosea apeleaza la sistemul electronic de schimbare al vitezelor Shimano Di2, care are pe post de carte de vizita fiabilitatea ridicata si actionarea eficienta si fara efort. Bicicletele si cadrele marcate cu simbolul Di2 Ready sunt pregatite corespunzator pentru a gazdui sistemul electronic, avand posibilitatea montarii bateriei sub triunghiul posterior al cadrului sau in tija de sa.
  Merida a completat frâna disc spate cu un radiator de căldură care elimină căldura excesivă din timpul frânărilor. Se protejează astfel tuburile seat stay de variaţiile bruște de temperatură și implicit dilatările cauzate de aceasta.
  Cadre cu o forma elaborata care includ puncte pentru patrunderea prin interiorul lor a cablurilor pentru frane si schimbatoare. “Curat” din doua perspective: bicicleta are un aspect degajat, iar cablurile sunt ferite de praf, noroi, apa si tot ce se mai gaseste pe traseu.
  Axe de tipul Thru-Axle atat pentru roata de fata, cat si pentru cea de spate ofera diferite avantaje: pe langa rigiditatea torsionala ridicata, acestea asigura o montare facila a rotilor, dar si garanteaza ca rotile vor fi mereu montate in pozitia corecta, la fel ca si rotoarele de frana. Merida se bazeaza pe axe thru-axle de 12 si 15mm, pentru spate si, respectiv, fata.
  Garantie pe viată în caz de rupere pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.
  Profilul de tevi Naca Fastback este prezent pe modelele Warp TT si Reacto si demonstreaza, in urma unor testari in tunelul aerodinamic, un grad mare de eficienta. In special in cazul tevilor orizontala, diagonala si verticala, forma de picatura asigura un rezistenta aerodinamica redusa, pastrand rigiditatea la un nivel optim.
  Bicicletele de carbon sunt adesea supuse unor tensiuni mari. Pentru a spori calitatea materialului folosit, Merida utilizeaza cea mai performanta tehnologie de care dispune: rasinile epoxidice tratate cu nanoparticule speciale care intaresc matricea compusului de carbon. In acest fel, rezistenta la impact a constructiei finale creste cu pana la 40%. Nano Matrix Carbon s-a folosit pentru toate modelele Merida de high-end incepand din 2015.
  Head tube conic cu un rulment de cuvete de 1.5 toli in partea de jos si unul de 1 1/8 toli in partea de sus, caruia i se potriveste o furca cu un gat tot conic. Rezultatele sunt o rigiditate de invidiat si manevrabilitate de vis.
  Recenzii produs Ai folosit acest produs? Dacă da, spune și celorlalți ce părere ai despre el.
  Scrie o recenzie
  Recenzie pentru:Bicicleta de sosea Merida Scultura Disc 4000 2019

  Specificații Tehnice
  Mai multe informații
  ProducatorMerida
  Serie bicicletaScultura
  Anul modelului2019
  Marimi disponibileXS, S, SM, ML, L, XL
  Culori disponibileNegru (BAHRAIN TEAM REPLICA) si Antracit (cu negru)
  Material cadruCarbon
  Nr. viteze22
  Tip franaDisc hidraulic
  Marime roti700C
  CadruSCULTURA DISC CF2
  FurcaSCULTURA CF2 disc
  Cursa furcaFixa
  Schimbator fataShimano 105
  Schimbator spateShimano 105, GS
  Manete schimbatorShimano 105 disc
  Manete franaShimano 105 R7000
  FraneShimano 105, Hydraulic disc
  AngrenajShimano 105, 50-34 teeth
  Butuc pedalierShimano Pressfit BB71
  LantKMC X11-1
  Caseta pinioaneShimano CS-R7000, 11-30 teeth, 11 speed
  Butuc fataBearing Centerlock; 100x12 WHF; 28H
  Butuc spateVP CLK270R; 142x12 WHR; 28 SPH; centerlock
  JanteMerida Expert 22 SL disc pair
  AnvelopeContinental Ultra Sport II; 700x25C; fold
  GhidonMERIDA Expert SL
  PipaMERIDA Expert CC, 31.8mm diameter, -5° stem angle
  CuveteMERIDA M2331 Neck
  Tija saMERIDA Expert CC, 27.2mm diameter, 15mm setback, Carbon
  SaMERIDA Comp SL
  Greutate8.54 kg
  Informații Bicicletă
  ProducatorMerida
  Serie bicicletaScultura
  Anul modelului2019
  Marimi disponibileXS, S, SM, ML, L, XL
  Culori disponibileNegru (BAHRAIN TEAM REPLICA) si Antracit (cu negru)
  Material cadruCarbon
  Nr. viteze22
  Tip franaDisc hidraulic
  Marime roti700C