Cele mai bune preturi din piata la anvelope!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-20
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Bicicleta de sosea Merida Silex 200 2019

ID
Merida Silex 200 2019
Produs indisponibil temporar
  Descriere

  Bicicleta de sosea Merida Silex 200 2019 - dispune de componente Shimano Sora, frane mecanice pe disc, furca din carbon si este o alegere excelentă pentru cei care ies la ture lungi și care caută mai mult confort și încredere când pedalează.

  Merida Lifetime Frame Warranty

  MERIDA LIFETIME FRAME WARRANTY - Garantie pe viată în caz de rupere pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.

  Tehnologii
  Indiferent dacă vorbim despre touring, commuting sau cumpărături, bagajele aferente trebuie să le punem undeva. Montarea portbagajului devine rapidă și ușoară datorită sistemului C-MOUNT.
  Furca rigida de carbon, in unele cazuri parte a unor seturi de cadru full-carbon. Furcile Merida se remarca printr-o reducere a vibratiilor sesizabila, precum si prin rigiditatea lor laterala iesita din comun. De asemenea, manevrabilitatea sporita si performantele in materie de franare sunt doua constante.
  Merida a completat frâna disc spate cu un radiator de căldură care elimină căldura excesivă din timpul frânărilor. Se protejează astfel tuburile seat stay de variaţiile bruște de temperatură și implicit dilatările cauzate de aceasta.
  Cadre cu o forma elaborata care includ puncte pentru patrunderea prin interiorul lor a cablurilor pentru frane si schimbatoare. “Curat” din doua perspective: bicicleta are un aspect degajat, iar cablurile sunt ferite de praf, noroi, apa si tot ce se mai gaseste pe traseu.
  Axe de tipul Thru-Axle atat pentru roata de fata, cat si pentru cea de spate ofera diferite avantaje: pe langa rigiditatea torsionala ridicata, acestea asigura o montare facila a rotilor, dar si garanteaza ca rotile vor fi mereu montate in pozitia corecta, la fel ca si rotoarele de frana. Merida se bazeaza pe axe thru-axle de 12 si 15mm, pentru spate si, respectiv, fata.
  Cel mai titrat aliaj din aluminiu al Merida, Prolite 66 este extrem de rezistent si usor, avand o calitate de neegalat. Tevile cu 3 diametre nu ofera doar niste cadre cu aspect irezistibil, ci asigura si un raport greutate-rigiditate optim.
  Pe langa functionalitatea fara cusur, cadrele Merida se prezinta excelent si din punct de vedere vizual. Un proces secundar din cadrul sudurii, Smooth Welding finiseaza punctele de imbinare ale tevilor oferind un aspect de neegalat, fara a compromite proprietatile mecanice.
  Coliere speciale care ajuta la intrarea si iesirea din cadru a cablului de frana/schimbator. Se previne zgomotul datorita trepidatiilor si ofera acces usor pentru service chiar si pentru conducta hidraulica.
  La bicicletele Merida echipate cu F-MOUNT se poate monta cu ușurinţă o aripă, atunci când ai o bicicletă care nu are din fabrică. În acest fel, indiferent dacă plouă sau nu, roţile nu te stropesc.
  Procesul mecanic TFS functioneaza de la exterior la interior. Prin comparatie, complexul proces HFS modeleaza cadrul injectand ulei incins prin interiorul tevilor, fiind utilizat in cazul aliajului Prolite 66.
  Head tube conic cu un rulment de cuvete de 1.5 toli in partea de jos si unul de 1 1/8 toli in partea de sus, caruia i se potriveste o furca cu un gat tot conic. Rezultatele sunt o rigiditate de invidiat si manevrabilitate de vis.
  Recenzii produs Ai folosit acest produs? Dacă da, spune și celorlalți ce părere ai despre el.
  Scrie o recenzie
  Recenzie pentru:Bicicleta de sosea Merida Silex 200 2019

  Specificații Tehnice
  Mai multe informații
  ProducatorMerida
  Serie bicicletaSilex
  Anul modelului2019
  Marimi disponibileXS, S, M, L, XL
  Culori disponibileArgintiu (cu alb)
  Material cadruAluminiu
  Nr. viteze18
  Tip franaDisc mecanic
  Marime roti700C
  CadruSILEX LITE
  FurcaMERIDA SILEX CF2
  Cursa furcaFixa
  Schimbator fataShimano Sora
  Schimbator spateShimano Sora GS
  Manete schimbatorShimano Sora
  Manete franaShimano Sora
  FranePromax Decode R Mechanical disc
  AngrenajFSA Omega, 48-32 teeth
  Butuc pedalierFSA PF86 MegaExo
  LantKMC M99
  Caseta pinioaneShimano CS-HG200, 11-32 teeth, 9 speed
  Butuc fataVP 173SB, 100x12mm width front hub, 32 spoke holes, 6 bolt
  Butuc spateVP 273SB, 142x12mm width rear hub, 32 spoke holes, 6 bolt
  JanteMERIDA Comp SL, 17mm inner width, 22mm height
  AnvelopeMaxxis Razzo 700x35C, folding, Silkworm
  GhidonMERIDA Expert GR
  PipaMERIDA Comp CC, 31.8mm diameter, -6° stem angle
  CuveteMERIDA M2331
  MansoaneMERIDA Road Comp
  Tija saMERIDA Comp CC, 30.9mm diameter, 0mm setback
  SaMERIDA Comp CC
  Greutate10.34 kg - M
  Informații Bicicletă
  ProducatorMerida
  Serie bicicletaSilex
  Anul modelului2019
  Marimi disponibileXS, S, M, L, XL
  Culori disponibileArgintiu (cu alb)
  Material cadruAluminiu
  Nr. viteze18
  Tip franaDisc mecanic
  Marime roti700C