Cele mai bune preturi din piata la anvelope!
Call Center: 0213118269
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
Program:
 • Luni: închis
 • Marți-Vineri: 10-20
 • Pauză de masă: 14-15
 • Sâmbătă: 10-16
 • Duminică: închis
Adresa:
 • Soseaua Iancului 94, Sector 2, București, Cod poștal: 021727

Bicicleta de sosea Merida Silex 6000 2019

ID
Merida Silex 6000 2019
Produs indisponibil temporar
  Descriere

  Bicicleta de sosea Merida Silex 6000 2019 - dispune de componente Sram Apex1, frane hidraulice, cadru si furca din carbon si este o alegere excelentă pentru cei care ies la ture lungi și care caută mai mult confort și încredere când pedalează.

  Merida Lifetime Frame Warranty

  MERIDA LIFETIME FRAME WARRANTY - Garantie pe viată în caz de rupere pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.

  Tehnologii
  Multumita caracteristicilor sale tehnologice, carbon permite inginerilor prelucrarea sa in moduri indisponibile de catre alte materiale, precum aluminiul. Structura este fascinanta la vedere, dar in interiorul cadrului ce se petrece? Merida utilizeaza matrite speciale pentru a evita formarea ridurilor intre straturile de carbon, ceea ce scade greutatea cadrului, pastrand rigiditatea si rezistenta la aceeasi paramteri
  Indiferent dacă vorbim despre touring, commuting sau cumpărături, bagajele aferente trebuie să le punem undeva. Montarea portbagajului devine rapidă și ușoară datorită sistemului C-MOUNT.
  Furca rigida de carbon, in unele cazuri parte a unor seturi de cadru full-carbon. Furcile Merida se remarca printr-o reducere a vibratiilor sesizabila, precum si prin rigiditatea lor laterala iesita din comun. De asemenea, manevrabilitatea sporita si performantele in materie de franare sunt doua constante.
  Merida a completat frâna disc spate cu un radiator de căldură care elimină căldura excesivă din timpul frânărilor. Se protejează astfel tuburile seat stay de variaţiile bruște de temperatură și implicit dilatările cauzate de aceasta.
  Cadre cu o forma elaborata care includ puncte pentru patrunderea prin interiorul lor a cablurilor pentru frane si schimbatoare. “Curat” din doua perspective: bicicleta are un aspect degajat, iar cablurile sunt ferite de praf, noroi, apa si tot ce se mai gaseste pe traseu.
  Axe de tipul Thru-Axle atat pentru roata de fata, cat si pentru cea de spate ofera diferite avantaje: pe langa rigiditatea torsionala ridicata, acestea asigura o montare facila a rotilor, dar si garanteaza ca rotile vor fi mereu montate in pozitia corecta, la fel ca si rotoarele de frana. Merida se bazeaza pe axe thru-axle de 12 si 15mm, pentru spate si, respectiv, fata.
  Coliere speciale care ajuta la intrarea si iesirea din cadru a cablului de frana/schimbator. Se previne zgomotul datorita trepidatiilor si ofera acces usor pentru service chiar si pentru conducta hidraulica.
  Garantie pe viată în caz de rupere pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.
  Bicicletele de carbon sunt adesea supuse unor tensiuni mari. Pentru a spori calitatea materialului folosit, Merida utilizeaza cea mai performanta tehnologie de care dispune: rasinile epoxidice tratate cu nanoparticule speciale care intaresc matricea compusului de carbon. In acest fel, rezistenta la impact a constructiei finale creste cu pana la 40%. Nano Matrix Carbon s-a folosit pentru toate modelele Merida de high-end incepand din 2015.
  La bicicletele Merida echipate cu F-MOUNT se poate monta cu ușurinţă o aripă, atunci când ai o bicicletă care nu are din fabrică. În acest fel, indiferent dacă plouă sau nu, roţile nu te stropesc.
  Head tube conic cu un rulment de cuvete de 1.5 toli in partea de jos si unul de 1 1/8 toli in partea de sus, caruia i se potriveste o furca cu un gat tot conic. Rezultatele sunt o rigiditate de invidiat si manevrabilitate de vis.
  Recenzii produs Ai folosit acest produs? Dacă da, spune și celorlalți ce părere ai despre el.
  Scrie o recenzie
  Recenzie pentru:Bicicleta de sosea Merida Silex 6000 2019

  Specificații Tehnice
  Mai multe informații
  ProducatorMerida
  Serie bicicletaSilex
  Anul modelului2019
  Marimi disponibileS, M, L
  Culori disponibileAlbastru (cu portocaliu)
  Material cadruCarbon
  Nr. viteze11
  Tip franaDisc hidraulic
  Marime roti700C
  CadruSILEX CF2
  FurcaMERIDA SILEX CF2
  Cursa furcaFixa
  Schimbator spateSram Apex1
  Manete schimbatorSram Apex 1 HRD
  Manete franaSram Apex 1 disc
  FraneSram Apex1 HRD Hydraulic disc
  AngrenajSram Apex1, 44 teeth
  Butuc pedalierFSA 386-BB30 PF6000 [Sram FC]
  LantKMC X11-1
  Caseta pinioaneSram PG-1130, 11-42 teeth, 11 speed
  Butuc fataVP 173SB, 100x12mm width front hub, 32 spoke holes, 6 bolt
  Butuc spateVP 273SB, 142x12mm width rear hub, 32 spoke holes, 6 bolt
  JanteMERIDA Expert CC, 23mm inner width, 18mm height
  AnvelopeMaxxis Razzo 700x35C, folding, Silkworm
  GhidonMERIDA Expert GR
  PipaMERIDA Expert CC, 31.8mm diameter, -5° stem angle
  CuveteSILEX Neck
  MansoaneMERIDA Road Expert
  Tija saMERIDA Expert TR, 30.9mm diameter, 0mm setback, Carbon
  SaPrologo Scratch
  Greutate8.95 kg - M
  Informații Bicicletă
  ProducatorMerida
  Serie bicicletaSilex
  Anul modelului2019
  Marimi disponibileS, M, L
  Culori disponibileAlbastru (cu portocaliu)
  Material cadruCarbon
  Nr. viteze11
  Tip franaDisc hidraulic
  Marime roti700C