20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
  • 021 311.82.69
E-mail:
  • contact@veloteca.ro
Service:
  • 0720 606 300
  • * La service este necesară programare
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-19
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Biciclete hibride (cross)

Biciclete
Biciclete hibride (cross)
Biciclete hibride (cross)
Descriere Categorie

Bicicletele de cross și trekking, cunoscute și sub denumirile de ,,biciclete confort” sau ,,biciclete hibride”, sunt recomandate și foarte populare în turele lungi pe șosele sau drumuri vicinale din zonele urbane și peri-urbane. Sunt utilizate la scară largă de către navetiști, care le folosesc în drumul către serviciu sau școală, ocazie cu care fac și mișcare în aer liber. Bicicletele de cross și trekking oferă un grad ridicat de confort datorită ghidonului drept și înălțat, permițând ciclistului o poziție mai apropiată de verticală. Omul modern se confruntă zilnic cu aglomerația urbană, sedentarismul și diferite forme de stres. Pentru a reechilibra corpul, mintea și spiritul, o bicicletă cross/trekking este alegerea ideală. Fie pe asfalt sau pe un drum forestier, oferă confort, siguranță și, cel mai important, libertate. Împreună cu un rucsac, un rezervor de apă și un kit antipana poți începe acea călătorie la care ai visat întotdeauna.   Vino la magazinul Veloteca din București și testează modelele de biciclete de cross și trekking pe care ți le-am pregătit!

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale