Romana
English

Biciclete Full-Suspension

Bicicletele Full-Suspension sunt, așa cum arată și numele, bicicletele cu suspensie integrală, care beneficiază de sisteme de amortizare atât pe roata din față, cât și pe roata  din spate. În general, cadrele sunt alcătuite din două bucăți (triunghiul față și triunghiul spate) conectate între ele prin pivoți ce permit mișcarea independentă a acestora. Mișcarea este controlată de amortizorul spate.

 După lungimea cursei și geometria cadrelor, bicicletele Full-Suspension se împart în mai multe categorii: Downhill/Freeride, Enduro, All Mountain, Trail și XC. Bicicletele de Downhill/Freeride sunt echipate cu suspensii generoase pentru trasee tehnice foarte accidentate. Bicicletele de Enduro, All Mountain și Trail sunt recomandate pentru cursele mai scurte; întâlnim la acestea și sisteme ale suspensiei ce permit blocarea parțială sau totală, fapt ce permite un transfer îmbunătățit al puterii către roata de spate și o urcare mai eficientă. Categoria XC este formată din biciclete la baza cărora stă eficiența. Sunt biciclete Full-Suspension ușoare, construite pentru a fi rapide și confortabile pe porțiunile de coborâre, dar foarte eficiente și pe catararile lungi.

 Datorită acestor sisteme, bicicletele full-suspension rulează mult mai lin pe diferite tipuri de teren accidentat (rădăcini, bolovani, drumuri forestiere pietruite) și permit atacarea potecilor de tip single trail sau a diferitelor trasee montane cu viteză mult mai mare, în condiții de siguranță sporită. Desigur, bicicletele full-suspension îmbunătățesc mult confortul în timpul pedalării iar doza de distracție este garantată.

 Magazinul Veloteca îți stă la dispoziție cu recomandări și răspunsuri la solicitări. Tot ce ai de făcut este să verifici cu atenție modelele disponibile și dimensiunile potrivite în meniul de pe coloana din stânga ecranului.

Catalog view options
pe pagina

Produse 1 pana la 21 din 63 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading...
Catalog view options
pe pagina

Produse 1 pana la 21 din 63 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3