20% reducere la Northwave, Bryton, Deuter ...
Call Center: 021 311.82.69
Harta Magazin Veloteca
Magazin Biciclete Bucuresti Magazin Veloteca Bucuresti
Info
Call Center:
  • 021 311.82.69
E-mail:
  • contact@veloteca.ro
Service:
  • 0720 606 300
  • * La service este necesară programare
Program:
  • Luni: închis
  • Marți-Vineri: 10-19
  • Pauză de masă: 14-15
  • Sâmbătă: 10-16
  • Duminică: închis
Adresa:
  • Strada Ritmului 18, Sector 2, București, Cod poștal: 021679

Biciclete Full-Suspension

Biciclete
Setați descendent

9 Articole

Setați descendent

9 Articole

Descriere Categorie

Bicicletele Full-Suspension sunt, așa cum arată și numele, bicicletele cu suspensie integrală, care beneficiază de sisteme de amortizare atât pe roata din față, cât și pe roata  din spate. În general, cadrele sunt alcătuite din două bucăți (triunghiul față și triunghiul spate) conectate între ele prin pivoți ce permit mișcarea independentă a acestora. Mișcarea este controlată de amortizorul spate.  După lungimea cursei și geometria cadrelor, bicicletele Full-Suspension se împart în mai multe categorii: Downhill/Freeride, Enduro, All Mountain, Trail și XC. Bicicletele de Downhill/Freeride sunt echipate cu suspensii generoase pentru trasee tehnice foarte accidentate. Bicicletele de Enduro, All Mountain și Trail sunt recomandate pentru cursele mai scurte; întâlnim la acestea și sisteme ale suspensiei ce permit blocarea parțială sau totală, fapt ce permite un transfer îmbunătățit al puterii către roata de spate și o urcare mai eficientă. Categoria XC este formată din biciclete la baza cărora stă eficiența. Sunt biciclete Full-Suspension ușoare, construite pentru a fi rapide și confortabile pe porțiunile de coborâre, dar foarte eficiente și pe catararile lungi.  Datorită acestor sisteme, bicicletele full-suspension rulează mult mai lin pe diferite tipuri de teren accidentat (rădăcini, bolovani, drumuri forestiere pietruite) și permit atacarea potecilor de tip single trail sau a diferitelor trasee montane cu viteză mult mai mare, în condiții de siguranță sporită. Desigur, bicicletele full-suspension îmbunătățesc mult confortul în timpul pedalării iar doza de distracție este garantată.  Magazinul Veloteca îți stă la dispoziție cu recomandări și răspunsuri la solicitări. Tot ce ai de făcut este să verifici cu atenție modelele disponibile și dimensiunile potrivite în meniul de pe coloana din stânga ecranului.

- citeste mai mult -
Veloteca

Magazin de biciclete București, comercializează peste 30 mărci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism și accesorii pentru biciclete. De prin 2008, Veloteca, magazin de biciclete București este numărul 1 în vânzarea de biciclete pliabile Dahon, electrice, biciclete de munte, de șosea și de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross și Cannondale / pentru bărbați, femei și copii. Mai mult, asigurăm servicii de consultanță, întreținere și reparații în service-ul nostru autorizat de biciclete din București, sector 2, Strada Ritmului 18. Tot Veloteca, magazin de biciclete București, îți pune la dispoziție un super serviciu de găzduire biciclete pe timp de iarnă – VeloGaraj – în care acestea se vor odihni alături de alte "surate", departe de frig, intemperii și, mai ales, de hoții iscusiți. Pentru mai multe informații și rezervări, sună la 021.311.82.69 sau vino la Veloteca, magazin de biciclete București.

- citeste mai mult -
Cel mai bun magazin ONLINE la categoria SPORT GPeC 201 Dealer autorizat Merida Merida Test Center Dealer autorizat Cannondale