Romana
English

Biciclete pliabile

Ușoare, deștepte și foarte simpatice. Astfel se caracterizează pe scurt bicicletele pliabile. Ele ascund, însă, extrem de multe avantaje și suprize plăcute, pe care le descoperi numai după ce îți alegi un model pe care să-l iei acasă, la plimbare, la serviciu sau în delegație. Bicicleta pliabilă este o variantă excelentă pentru persoanele care dețin un spațiu de depozitare restrâns sau pentru cei care nu se pot despărti de minunea pe două roți. Veloteca recomandă bicicletele pliabile cu roți de 16", 20", 24"sau 26" pentru o experiență completă. Niște roți mai mici decât atât nu sunt potrivite pentru jungla urbană în care trăim.

La noi găsești atât biciclete pliabile de damă, cât și de outdoor (cu amortizoare pe fată și pe spate). Dacă ți se par prea mici și delicate, îți recomandăm să testezi una pentru a te convinge că rapoartele de transmisie foi/pinioane sunt mult mai eficiente decât le MTB! 

Specialiștii de la magazinul Veloteca îți stau la dispoziție cu recomandări și răspunsuri la solicitări. Tot ce ai de făcut este să verifici cu atenție modelele disponibile și dimensiunile potrivite, în meniul de pe coloana din stânga ecranului.

Catalog view options
pe pagina

11 Articol(e)

Catalog view options
pe pagina

11 Articol(e)