Romana
English

Biciclete / Producator: Cross

CROSS LTD este o companie din Bulgaria infiintata in 1995 si specializata in producerea de biciclete. Amble marci, CROSS si CROSSER, sunt marci inregistrate pentru bicicletele si rotile pe care le produce. Cuvintele cheie care descriu foarte bine aceasta marca sunt: design original, calitate foarte buna si pret foarte avantajos. Compania are o echipa de designeri a carei responsabilitate consta in dezvoltarea unei intregi game de modele in fiecare an. Prioritatea echipei de designeri este mentinerea identitatii brandului Cross pentru fiecare model in parte. Grafica, design-ul si conceptele originale sunt in proprietatea companiei, care isi dezvolta propriile creatii. CROSS LTD produce in jur de 250.000 de biciclete anual. Aproximativ 98 % dintre acestea sunt exportate in principal in Germania, Olanda, Austria, Elvetia, Franta, Danemarca, Suedia, Romania etc. Multe dintre bicicletele asamblate in cele doua fabrici sunt produse pentru marci renumite pe plan mondial, datorita calitatii componentelor folosite si standardelor ISO respectate conform procedurilor in vigoare.
Gama completa de biciclete CROSS include segmentele Junior si MTB (26”, 27.5” si 29”), precum si cele mai bine vandute segmente de cross, trekking, city & urban. Dotarile bicicletelor CROSS includ SHIMANO, SRAM, SUNTOUR, SCHWALBE, KINESIS, KENDA, PROMAX, SELLE ROYAL, HERRMANS, TEKTRO, MAGIRA, SELLE ITALIA, AXA, SKS.
Folosiţi selectorul din coloana din partea stângă a meniului pentru a vă alege tipul de bicicleta, mărimea cadrului, numărul de viteze, mărimea roţilor, tipul, modelul şi anul furcii, şi orice alte detalii care vă pot identifica bicicleta ideală.
Catalog view options
pe pagina

Produse 1 pana la 21 din 23 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Loading...
Catalog view options
pe pagina

Produse 1 pana la 21 din 23 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2