Gasiti mai jos o lista generoasa de reduceri, pentru majoritatea categoriilor de produse comercializate de Veloteca:

Biciclete (pt. copii, de munte, de oras, cursiere, electrice, etc): SUNN, Merida, Cannondale, Cross, Dahon…

Accesorii: rucsaci Deuter, ciclocomputere si ceasuri Bryton, Sigma si Garmin, antifurturi Abus si Bikefun, genti si borsete, lumini si multe altele

Echipament: casti Abus, Merida si Giro, incaltaminte si imbracaminte Merida, Northwave si Giro, manusi si altele

Piese: pedale, sei, pipe, portbagaje si multe altele

Preturile afisate reprezinta reduceri finale si sunt valabile in perioada 17-24 Noiembrie 2017, in limita stocului, atat pentru comenzi online, cat si pentru achizitii directe din magazin.

Fiind o oferta de soldare, multe din produsele din aceasta lista au stocuri limitate, in special in ceea ce priveste marimile si culorile disponibile. Actualizam permanent aceasta pagina, este totusi posibil ca unele produse sa fie deja “out of stock” in momentul comenzii dvs. Lucram pe principiul “primul venit – primul servit”. Va multumim pentru intelegere!

Produsele coman date online vor fi expediate prin FAN Courier. Datorita perioadei aglomerate, pot aparea intarzieri ale livrarilor, independente de noi.

***Super promotie – Echipament de iarna***

Pentru orice achizitie de echipament de iarna de minim 1000 lei, primiti cadou un voucher de 50 lei. Contactati-ne pentru detalii: 021-3118269, contact @veloteca.ro 


 
Biciclete
 
Accesorii
 
Echipament
 
Piese
 
Cauciucuri