Cannondale deschide sezonul 2018 cu reîmprospătarea celui mai bine vândut model de mountainbike, hardtail-ul TRAIL. bicicleta_cannondale_Trail-3 Aruncând o privire la ce are acum de oferit noul Cannondale TRAIL, descoperim o abordare geometrică diferită, pe care cei de la Cannondale o numesc Dirt-Tailer Geometry, sau XXCpentru toată lumea. Ce înseamnă asta și ce deosebește acest model față de cel de anul trecut? Iată câte detalii:

  • Scăderea unghiului furcii la 68 grade / pentru o mai bună stabilitate și încredere în manevrabilitate;
  • Scurtarea chainstay-ului (teava triunghiului spate, paralelă cu lanțul) la 44 cm, probabil cel mai scurt de pe piață, pentru o bicicletă la acest nivel de buget. Crește tracțiunea și agilitatea la ieșirea din viraje.
  • Platforma TRAIL a fost regândită pentru a putea accepta un ghidon mai lung și o pipă mai scurtă, specificații ce îmbunătățesc controlul și sentimentul de încredere.

Detalii precum rutarea internă a unor cabluri, gâtul furcii acum 'tapered', elemente 'SAVE' precum și posibilitatea echipării cu anvelope de până la 2,35, adaugă un plus de valoare pentru o platformă deja construită pe unul dintre cele mai performante aliaje de aluminiu din domeniu. Pentru cea mai potrivită acomodare, utilizare și distracție, TRAIL-urile vin de acum cu roți de 27,5" pentru dimensiunile mici și cu roți de 29" pentru dimensiunile mari.