Am răspuns în detaliu la toate întrebările de până acum. Dacă mai aveţi întrebări, vă rugăm să le trimiteţi  la adresa contact@veloteca.ro!  Veloteca. Magazin de biciclete si accesorii Întrebare: Cum de ati decis sa intrati in joc pentru Black Friday 2013? RĂSPUNS:  Ştim: tot romanul vrea  sa prinda acum peştele cel mare!  Noi ii recomandăm la Veloteca să nu încerce cu dinţii :) caci bicicletele zboara, dar nu se mananca! Din dragoste pentru biciclete si din respect pentru biciclisti, Veloteca este foarte pragmatica in ceea ce priveste vanzarile. Bicicletele care starnesc pasiuni fierbinti si nopti nedormite in randul unor clienti de-ai  nostri, trebuie sa ajunga si la acestia fara a le da cosmaruri izvorate din motive de ordin financiar! IMG_0985w Întrebare: Cand ati inceput pregatirile pentru Black Friday 2013? RASPUNS:  am inceput sa ne gandim mai serios la asta de la inceputul lunii noiembrie, moment in care am decis sa contactam furnizorii nostri pentru a le demonstra ca aceasta zi poate fi una strategica din punctul de vedere al lichidarilor de stoc la modelele care ies din productie. Trebuie sa precizez ca Veloteca nu este importator, motiv pentru care noi trebuie sa avem acceptul distribuitorilor de pe piata romaneasca cu care avem colaborari. Dar acum putem anunta ca avem peste  100 de biciclete cu preturi imbatabile, si ii invitam pe doritori sa le verifice pe blogul Veloteca la adresa veloteca.ro/blog. Întrebare (CDP): Cum ati reusit sa ii convingeti sa scada preturile pe importatori? RASPUNS: Deoarece Veloteca este in general pe locul I al vanzarilor pentru marcile respective de biciclete, echipament sau accesorii, am mizat pe increderea lor in tacticile nostre de marketing, care le-au dovedit in acesti ani ca nu le afectam imaginea de marca si pozitionarea pe piata, ba din contra, le garantam o crestere sanatoasa a vanzarilor pe termen lung. biciclete cu surprize ascunse la veloteca Întrebare: Ce recomandare speciala le faceti doritorilor care au deja banii pregatiti, dar nu mai au rabdare pana atunci?RASPUNS: Este o dorinta fireasca de a fi primul sau prima care pune mana pe o ocazie unica. Deoarece reducerile extrem de mari (pana la 60%) pe care le facem nu vor fi valabile decat pe 29 noiembrie (24 de ore), le comunicam celor interesati ca pot sa faca REZERVARE ACUM pentru bicicleta sau echipamentul dorit prin plata unui avans de 100 de lei. E simplu, totul e sa fie foarte hotarate sau hotarati. Restul de plata va fi achitat in ziua de 29 si bicicleta sau echipamentul va intra in posesia celei sau celui care s-a organizat din timp. Prin comanda online, clientul poate beneficia de livrare la domiciliu! Întrebare: La ce ora veti da startul reducerilor de Black Friday in acest an? RASPUNS: de la 00.01 pana la 23.59, toata ziua de vineri, pentru achizitiile online, iar programul magazinului va fi extins cu 2 ore, mai exact vom avea program de vara: 09.00 – 20.00 si fara pauza de masa la pranz! Întrebare: Extindeti campania de reduceri si in weekend? RASPUNS: NU deoarece sambata va fi zi libera, de Sf. Andrei! Întrebare: Ce produse intra in oferta Black Friday, Bike Friday? RASPUNS: Avem o lista de peste 100 de biciclete din categoriile mountain bike, cross si trekking, pliabile si cursiere. Sunt disponibile, cum spuneam mai sus, pe blogul nostru, cu preturi detaliate si linkuri direct catre produse. biciclete Specialized la veloteca Întrebare: Cum v-ati pregatit din punct de vedere logistic pentru ziua celor mai mari reduceri? RASPUNS: Anul acesta am schimbat platforma site-ului, astfel incat stam mult mai bine la partea de navigare si la modul in care este prezentata toata gama de produse, cu toate ca nu am terminat inca de introdus toate produsele si specificatiile aferente. Cei care vor sa cumpere incep de acum sa gaseasca nu doar detalii tehice, ci si descrieri sau filme explicative. Întrebare: Care au fost produsele cel mai bine vandute anul trecut de Black Friday? RASPUNS: Bicicletele pliabile. Întrebare: Catre ce produse credeti ca se vor indrepta romanii anul acesta? RASPUNS: Trebuie mentionat si faptul ca din ce in ce mai multi clienti educati in domeniul bicicletelor performante vizeaza nu tipul de bicicleta in sine, ci marca si modelul anume potrivite si alese, ceea ce ne-a facut sa prezentam detaliat oferta cu pret detaliat pentru fiecare model in parte. Intr-un top 3 al optiunilor credem ca vor fi bicicletele din categoriile cross si trekking, apoi cele de munte si, in mod surprinzator, avem semne ca se asteapta si oferte de cursiere. cursiere la preturi excelente la veloteca Vanzarile de biciclete pliabile specializate au scazut foarte mult anul acesta, din cauza modelelor extrem de ieftine din hypermarket-uri si talcioc-uri. Ce nu vor sa accepte cumparatorii este faptul ca odata cu scaderea pretului, scade drastic si fiabilitatea bicicletei si in schimb creste gradul de risc la utilizare. Întrebare: Ce asteptari aveti de la campania din 2013? RASPUNS: Suntem realisti si nu ne asteptam la o crestere masiva a numarului de clienti deoarece romanii din zilele noastre au devenit prea comozi si reticenti la pedalatul pe vreme rece. O alta problema a lor este pierderea bunului obicei de a cumpara vara sanie si iarna car, pentru a profita de conditii avantajoase si de o planificare a vietii active pe termen mediu si lung. Se complac intr-un stil de viata de tipul “traieste clipa” care ii face sa cumpere numai sub actiunea impulsului de moment, fara a se gandi ca in plin sezon foarte rar vor gasi reduceri semnificative… Cu toate acestea, Veloteca stie sa tina cont si de cei care nu au resurse generoase in mod permanent, dar care totusi au nevoie si isi doresc o bicicleta speciala. Va asteptam cu drag! oferte bogate la veloteca PS: Suntem si noi oameni. Ne plac chilipirurile. Ne dam in vant dupa ocazii unice! Va intelegem pe de-a-ntregul!!! Asa ca va asteptam la Veloteca in Vinerea Neagra (29 noiembrie) sa bem un vin NEGRU fiert, sau doar o cafea NEAGRA, in timp ce va alegeti si va cumparati bicicleta mult visata, cu reducerea mult-asteptata. Vă urăm nopţi albe şi vise plăcute, căci acum putem să vi le îndeplinim!