Anul acesta magazinul VELOTECA a împlinit 10 ani de când ne-am propus să aducem pe piața românească tot ce găsim mai bun și mai performant în materie de biciclete, echipamente, accesorii sau componente. Au trecut 10 ani de când încercăm să dăm tonul unei piețe oneste și profesioniste, în care schimbarea a fost la ea acasă în curtea noastră, la propriu și la figurat. Am schimbat în primii ani sedii, site-uri și identități. Am schimbat portofoliul și am schimbat oamenii. NU am schimbat însă atitudinea și viziunea. Motiv pentru care în acest an, ne-am pregătit pentru un nou capitol al vieții noastre profesionale: am lansat o nouă identitate, am pregătit acum un nou site pentru magazinul online, și probabil până la sfârșitul anului vom amenaja și noul sediu! La adresa veche www.veloteca.ro veți găsi de acum noua platformă a magazinului, pe structura modernizată Magento 2!

Cristi Schneider – Director General: “La ora actuală Magento este cea mai puternică platformă de e-commerce din lume. Include instrumente puternice de marketing, flexibilitate şi comunicare în beneficiul cumpărătorilor, conţinutului şi al funcţionalităţii ... iată doar câteva dintre avantajele utilizării Magento!

Magento 2 are ca scop lărgirea posibilităţilor comercianţilor electronici şi oferă utilizatorilor o experienţă rapidă şi eficientă, oriunde şi oricând, în cumpărăturile online. În Magento 2 magazinul online Veloteca.ro va fi mult mai user-friendly şi va putea fi accesat ușor şi de pe dispozitivele mobile de către orice cumpărător online.

Majoritatea schimbărilor apar în arhitectura platformei şi fac ca aceasta să fie mult mai rapidă, prin urmare timpul de încarcare al paginilor scade considerabil.”

Noul site aduce, pe lângă diferitele beneficii de utilizare, și un mare plus de încredere, fiind certificat cu marca de încredere TRUSTED.ro!

George Culda – Director Marketing: Când cumperi de la un magazin atestat TRUSTED.ro, ai încredere:

  • magazinul respectiv respectă legislația din domeniul comerțului electronic din Uniunea Europeană;
  • magazinul respectă bunele practici din domeniu, bazate pe experiența magazinelor mari din Europa;
  • Poți lăsa o opinie avizată*, după cumpărarea și primirea produsului, pentru a-i ajuta pe ceilalți clienți și pentru a influența nota medie a magazinului.

Avantajele utilizării unei mărci de încredere pentru un magazin online se leagă, în primul rând, de creşterea încrederii consumatorilor, în special a celor care nu au cumpărat niciodată pe Internet.”

În plus, ca o confirmare a intențiilor noastre de dezvoltare pozitivă, am re-definit platforma site-ului după criteriile de evaluare  GPeC - Gala Premiilor eCommerce (sau mai simplu, Competiția Magazinelor Online...) un eveniment care de foarte mulți ani definește standardele de calitate în domeniu! La ediția cu nr. 13 de anul acesta, ne puteți ține pumnii căci am înscris acest nou site în competiție :) !!

NOUTĂȚI: pe lângă marea noutate a site-ului, avem și multe noutăți mici! Din acest moment, la Veloteca veți găsi și categorii noi de produse și echipamente: înot, alergare, triatlon, drumeție, campare, filmare, monitorizare, supravietuire etc.

Sperăm ca noul slogan, “totul pentru tine... de prin 2008” să demonstreze oricărui client nou sau vechi, că ne dorim să îmbunătățim permanent serviciile de consultanță, vânzare și post-vânzare!

Vă așteptăm să comandați online tot ce vă doriți!