ON Cloudventure este noul model pentru competițiile tale de alergare

Un pantof mare la stat, iute la alergat :) Ai talpa interioară foarte înaltă și talpa exterioară foarte aderentă și cu perfectă amortizare. Totul cântărind foarte puțin! Tu poate nu ai avut norocul ăsta, dar ei sunt născuți în Alpii Elvețieni, ceea ce îți aduce un plus de experiență pe pantele abrupte :)

Hai să luăm altitudine cu mai multă atitudine! Cu noua talpă exterioară revoluționară Missiongrip™ care te susține cu tracțiune de forță, infuzată cu CloudTec®, o talpă interioară pentru coborâri în viteză tip “downhill”  Pentru orice misiune ai avea!

DESCRIERE:
Noua serie scoasă de elvețienii de la ON, Cloudventure, este creata pentru alergătorii montani cu o misiune bine definită.
Un pantof ușor și rapid, proiectat să facă față oricărui obstacol, indiferent dacă escaladezi muntele sau ești în coborâre. De fapt, coborârile îl fac cu adevarat să prindă viață, grație tehnologiei MissionGrip™: cleme de prindere din cauciuc, care asigură aderență maximă pe suprafețe alunecoase, precum și o amortizare puternică, ce absoarbe rapid șocurile pe coborâre.

PROFIL DE UTILIZATORI:
Alergatorii montani în cautarea unu pantof usor, care le oferă o coborâre inteligentă - amortizare și protecție totală.

DATE TEHNICE
Heel-toe offset – 6mm
Greutate – 330 grame

La Veloteca, găsești toată gama de pantofi de alergare ON disponibilă pe piața românească și poți comanda online verificând în prealabil disponibilitatea culorii preferate sau a mărimii tale!

pantofi_alergare_on_cloud_cloudventure_magazin_veloteca