Diploma partener Dragi clienti, parteneri si prieteni! Inca un an minunat a trecut pe sub rotile noastre. Sezonul care incet ne paraseste ne-a facut sper mai intelepti si mai buni, atat unii cu altii cat si cu ceilalti participanti la trafic. Noi iubim bicicletele si mersul cu bicicleta iar acesta e principalul motiv pentru care activam in aceasta zona de afaceri. Desi nu facem din asta un scop in sine, la noi toamna nu se numara bobocii ci diplomele. Diploma BF1   Fara alte intarzieri, va prezentam (bataie de tobe) premiile obtinute de Veloteca in sezonul 2013: - Distribuitorul din Romania al produselor NorthWave cu cel mai mare rulaj in 2013 - Distribuitorul din Romania al produselor BikeFun cu cel mai mare rulaj in 2013 - Distribuitorul din Bucuresti al bicicletelor Merida cu cel mai mare rulaj in 2013 - Partenerul din Romania cu cel mai mare rulaj in 2013 Diploma BF2013 Asa cum se cuvine, dorim sa va multumim deoarece acest succes aste al tuturor. Al fiecarui posesor de Matts, Juliet, Crossway, BikeFun si nu numai. A fiecarei persoane care a recunoscut importanta unui echipament specializat si nu in ultimul rand al oamenilor care merita "mai mult". Va multumim ca ati crezut in noi iar in anul care vine promitem sa venim cu aceeasi calitate a produselor si serviciilor noastre (pre- si post-vanzare), sa dezvoltam mai serios al doilea magazin Veloteca prin cresterea gamei de produse si servicii oferite Diplome BF 2013w Dorim sa ii salutam cu respect si pe membrii echipei BikeFUN, importatori ai acestor marci in Romania, cu care am colaborat de la inceput si pana in prezent excelent. Nomad Dorim sa le acordam un cuvant de respect si sportivilor de la Clubul NoMad Multisport, lui Sorin Boriceanu si campionului nostru national si balcanic, Ciprian Balanescu, pentru tot ce inseamna ei pentru noi. Balanescu Si nu in ultimul rand, familiilor noastre! Cu deosebit respect, semneaza velotecarii