Din data de 26 februarie, anunțăm lansarea campaniei "5 ani garantie pentru COMPONENTELE bicicletelor Cannondale 2020" care va dura tot anul 2020.

După cum știți, pentru bicicletele Cannondale, producătorul oferă garanție pe viață pentru cadru și 2 ani pentru componente, acesta din urma fiind termenul legal în România.
Pentru sezonul 2020, am decis sa extindem garantia de 2 ani, oferita pentru componentele ce echipeaza bicicletele Cannondale 2020, cu extra 3 ani, fără alte costuri suplimentare. Asta înseamnă un total de 5 ani pentru componente și bineînțeles, GARANȚIA PE VIAȚĂ la cadru oferită de producător.

La Cannondale ai garantie extinsa pentru componente

GARANȚIA EXTINSĂ este valabilă numai pentru bicicletele Cannondale 2020 (inclusiv cele electrice), iar pentru a beneficia de acest lucru, clienții vor trebui să înregistreze online bicicleta achiziționată.
Înregistrarea se va face pe site-ul: extremeriders.ro/register-your-cannondale, link disponibil și pe noile "warranty card-uri", pe bază de scanare QR.

 

Luaţi în calcul faptul că garanţia acoperă DEFECTE DE FABRICAŢIE, nu UZURĂ sau DISTRUGERE a pieselor! Detalii generale despre garanţii puteţi citi mai multe în pagina Veloteca la InfoCenter.

#totulpentrutine #deprin2008