2020 MERIDA BIG NINE / BIG SEVEN

Cel mai mare producător de biciclete taiwanez, MERIDA, lansează o nouă gamă care acoperă ENORM de multe versiuni, ce permit oricărui biciclist să îşi găsească exemplarul potrivit! Foarte multe modele pentru bărbaţi dar şi multe modele pentru femei.

Putem distinge trei plafoane de preţuri şi echipări. Seria începe cu modele entry-level de 27,5"/29" MTB hardtail pentru bicicliștii începători (seriile 20D şi 40, cu cadru de aluminiu SPEED N), apoi pentru biciclişti amatori care pleacă în ture de agrement sau competiţii de amatori (seriile de la 100 în sus, cu cadru de aluminiu TFS) dar şi top-level pentru profesionişti (seriile de la 1000 în sus, cu cadru de aluminiu LITE sau carbon). Echipate cu tracțiune Shimano 3x8, 3x9, 2x12 sau 1x12. Pachetul constă în schimbătoare Shimano, deraioare față și spate, crankset triple Shimano MT100 40/30 / 22T și casetă Shimano 11-32T. La seriile 4000 şi 5000 avem şi echipare SRAM Eagle.

model bicicleta Merida Big Nine 2020

Schimbătoarele Shimano EF505 combinate cu etrierii de frână hidraulică Shimano MT200 asigură o putere decentă de frânare. De asemenea, bicicletele vin echipate cu furcă frontală SR Suntour XCM HLO sau XCR la modelele mai simple dar şi Manitou. Roţile au anvelope Merida in-house 27" sau 29" x 2.20.

Specificațiile bicicletelor entry-level sunt suficient de decente pentru unele pedalări ușoare în afara drumului asfaltat (off-road). Noi le recomandăm ca fiind potrivite pentru plimbări recreaționale pe teren usor accidentat și chiar zone deluroase. Pentru cele avansate, diferenţele sunt atât de multe şi de variate, încât fără avizul unui specialist de la noi te poţi pierde în puzderia de frâne, schimbătoare, angrenaje, lanţuri şi ghidoane...

  • MĂRIMI DISPONIBILE 27,5”: XS, S, M, L
  • MĂRIMI DISPONIBILE 29”: S, M, L, XL, XXL

În funcție de echipare (lucru care influențează și prețul final) modelele poartă indicativele în ordine crescătoare:

  • BIG SEVEN: 20 D / 40 / 100 / 200 / 300 / 500
  • BIG NINE: 20 D / 40 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / Limited / SLX Edition / NX Edition / XT2 Edition / XT Edition / 3000 / 4000 / 5000/ 6000 / XT / 7000 / 8000

Prețurile pleacă la început de sezon de la 2590 lei pentru modelul 20D.

CADRU BIG NINE / BIG SEVEN TFS (techno formatted system):
Cadru din aluminiu aplatizat cu dublă secțiune și tehnoformat, cu o geometrie mai relaxată. Este echipat cu tehnologii premium, de înaltă clasă, cum ar fi sudarea netedă, tub frontal cu geometrie tronconică, suporturi de disc interne, rutarea internă a cablurilor, precum și suporturile F, C și K.

Indiferent dacă vorbim despre touring, commuting sau shopping, bagajele aferente trebuie să le punem undeva. Montarea portbagajului devine rapidă și ușoară datorită sistemului C-MOUNT.

GEOMETRIE MODERNĂ HARDTAIL:
Modelele de carbon (CF) și aluminiu (LITE) prezintă o lungime de 422 mm, un unghi abrupt de 73,5 °, unghi de tub frontal de 70 ° și o pipă de 80 mm (dimensiunea cadrului M), oferind stilul următoarei generații de geometrie XC. Agilitatea agresivă întâlnește calmul stabilității; perfect pentru concursurile solicitante de astăzi.

SMART ENTRY:
Cablurile, carcasele și cămășile de frână sunt fixate sub tensiune pentru a preveni vibrațiile și zgomotul, când traseele și drumurile se denivelează. Toate orificiile de intrare sunt complet interschimbabile pentru a face față cu Di2, furtunuri hidraulice, cabluri de frână și carcase de transmisie etc.

DETALII garanţii BICICLETE / COMPONENTE Merida:

  • Garanție pe viață pe toate CADRELE pentru întreaga proprietate a cumpărătorului inițial. Aceasta acoperă defectele de fabricație și materiale. Limita de greutate a biciclistului și bagajului: 120 kg pentru biciclete standard; 140 kg pentru e-Bikes.
  • FURCI: Furcile rigide din carbon și aluminiu sunt garantate timp de 5 ani de la data achiziționării
  • SUSPENSII: componentele suspensiei din spate sunt garantate timp de 2 ani de la data achiziționării
  • Toate celelalte COMPONENTE marca Merida, incluzând vopseaua și finisajul, sunt garantate timp de 1 an de la data achiziționării.

 DACĂ NU AI RĂBDARE SĂ CITEŞTI TOATE CELE DE MAI SUS, CONSULTANŢII NOŞTRI ÎŢI STAU LA DISPOZIŢIE :)

Poți comanda bicicleta online sau te aşteptăm la magazinul din Şos. Iancului 94, sector 2, Bucureşti!
NU neglija faptul că Merida are o gamă foarte extinsă şi de echipamente, accesorii si componente sub marcă proprie!

#totulpentrutine #deprin2008