Una dintre platformele Cannondale preferate pentru biciclete de munte, Scalpel-Si, a primit câteva upgrade-uri serioase pentru modelul anului 2019 - în special, furca Lefty Ocho, “ridicol” de ușoară și de manevrat. Chiar dacă este construită cu o singură 'arcadă' [single-crown fork], rigiditatea ei își spune cuvântul în manevrabilitatea pe trasee cu viteze mari și curbe mici!

 2019 Cannondale Scalpel Si XC bike cu Lefty Ocho fork headset spacer

În spiritul îmbunătățirilor, echipa a crezut că ar fi oportună actualizarea modulului Scalpel-Si. În cel mai nou mesaj, Senior Mountain Bike de la Cannondale, Scott Vogelmann, face un discurs  pentru motivul că Scalpel-Si este o nouă alegere perfectă pentru cursele de Cupă Mondială și antrenamentele de weekend. Și, cum Scott este un tip modest, probabil că nu va menționa că această bicicletă a câștigat deja un titlu la Campionatul Mondial, dar o vom face noi! Sportivul echipei CFR (Cannondale Factory Racing), Henrique Avancini, a câștigat recent primul său titlu Marathon Worlds pe Cannondale Scalpel-Si, dovedind că bicicleta este un model deja câștigător.

2019 Cannondale Scalpel Si XC bike cu Lefty Ocho

Cu astfel de știri excelente, Cannondale își păstrează poziția de lider în topurile producătorilor de biciclete și accesorii prezente în portofoliul Veloteca! Totul pentru tine... de prin 2008!