Deuter Race Air este un rucsac pentru ciclism despre care va declaram că va fi folosit pentru mulți ani in viitor. Atât materialul, cât și manopera sunt garantii de la Deuter pentru această sarcină provocatoare. Decenii de experiență ai companiei sunt cu siguranță puncte forte in cercetare. I-a ajutat să confectioneze rucsacuri pe care bicicliștii (și toți ceilalți) se pot baza cu adevărat. Noi am recomanda cu siguranță Race Air pentru excursii de o zi de primăvară până în toamnă. Se comportă excelent atât pentru ture MTB, cât și în zona de cross şi trekking.

Este, de asemenea, o alegere ideală pentru navetiști locali pe biciclete, care îi extinde foarte mult domeniul de aplicare. Capacitatea de 10 l este în întregime suficientă în aceste scopuri, împărțirea compartimentelor este foarte eficientă. Designul subțire face posibilă setarea optimă a centrului de greutate al rucsacului și distribuirea perfectă a greutății. Acest detaliu face ca pedalatul să fie foarte lejer, deoarece modelul Race Air este cu greu perceptibil. O husă practică de protecţie pentru ploaie este inclusă și ea. Numeroase detalii inteligente, completează pachetul.

Un astfel de rucsac ar trebui să fie foarte robust, altfel nu va dura mult. Deuter are o lungă tradiție în dezvoltarea de rucsacuri pentru bicicliști. Până la urmă, ei au fost cei care au inventat rucsacul pentru biciclisti.

 

CE POTI LUA CU TINE
Echipamentele de urgență - constând în pantaloni de ploaie, o geacă, încălțăminte, precum și o pompă și unelte - pot fi depozitate în siguranță. Valabil, desigur, și pentru micul dejun :)

Când este folosit cu burduf pentru apă, Race Air nu este prea mic. Instrumentele, batoanele și îmbrăcămintea subțire de ploaie pot fi ușor acomodate. Cureaua mică de cauciuc pentru ochelarii de soare de pe umărul drept este un alt element practic care arată cât de mult le pasă celor de la Deuter chiar și de cel mai mic detaliu. Ca model de 10 litri, Deuter Race Air nu este prea mic pentru utilizarea de zi cu zi și excursii de o zi. Datorită împărțirii inteligente a diferitelor compartimente, rucsacul pare puțin mai mare de 10 litri. Așa ne  place şi nouă!

Rucsacul pentru biciclisti Deuter Race 

 

FIȘA CU DATE

Sistem de spate cu plasă confortabilă

Volumul: 10 + 3 litri

Dimensiune: H 44 x L 26 x D 16 cm

Material: Macro Lite 210

Compatibil cu burduf Deuter Streamer de 3,0 litri

Cu husă de ploaie detașabilă

 

DETALII SIMPATICE

Buzunarul frontal al Deuter Race EXP Air este prevăzut cu un mic despărţitor: în efortul de a reduce greutatea ambalajului la un respectabil 890 g revendicat, există o organizare mai mică internă decât în alte ambalaje. Buzunarul frontal are un mic despărţitor pentru articole esențiale, dar compartimentul principal nu are niciunul. Acest lucru nu ne-a deranjat prea mult, dar dacă doeşti să transporți o mulțime de articole mici, este posibil să consideri aceasta o problemă.

 

Deuter Race EXP Air este construit cu material care nu se sfâşie, care am descoperit că este rezistent și dur. După câteva luni de supraîncărcare, pare suficient de bun pentru a fi pus înapoi pe raftul magazinului. Acest material respinge ploaia ușoară, dar este inclusă o husă de ploaie fluorescentă pentru ploi mai abundente, care este depozitată într-un buzunar separat la baza rucsacului.

 Rucsacuri pentru biciclisti Deuter Race

La Veloteca găseşti destule versiuni ale acestei categorii Deuter RACE, depinde ce anume cauţi (culoare, capacitate etc). Sună la 0213118269 sau da un mesaj la contact@veloteca.ro pentru detalii legate de disponibilităţi. În calitate de dealer principal Deuter pentru categoria de rucsacuri de ciclism şi drumeţii montane, am asigurat stocuri mari şi putem livra imediat, la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Orice produs peste 250 lei va beneficia de transport gratuit. Acum avem OFERTE SPECIALE la aceste modele pentru sfârşitul de vară, până la 36%!!

Rucsacuri pentru biciclisti Deuter Race

 MODELE DISPONIBILE:

Rucsac Deuter Race EXP Air Black

Rucsac Deuter Race EXP Air Cranberry-Maron

Rucsac Deuter Race EXP Air Navy-Denim

Rucsac Deuter Race Graphite-Petrol

Rucsac Deuter Race Lite Graphite-Black

Rucsac Deuter Race X Black

Rucsac Deuter Race X Cranberry-Maron

Rucsac Deuter Race X Navy-Denim

Rucsac Deuter Race X Petrol-Arctic

Rucsac Deuter Road One Rosu-Alb

Rucsac Deuter Race Air Alpinegreen-Forest

Rucsac Deuter Race Air Bay-Midnight

Rucsac Deuter Race Air Black

Rucsac Deuter Race Air Graphite-Petrol

Rucsac Deuter Race Alpinegreen-Forest