Dragi clienți,

începând cu 1 aprilie, magazinul fizic Veloteca va fi închis accesului public, DAR activitatea magazinului nu va fi oprită.
VOM CONTINUA VÂNZAREA DE BICICLETE ȘI ECHIPAMENTE ONLINE!

În perioada evoluției pandemiei de COVID-19 și în contextul măsurilor impuse de autorități, dorim să vă aducem la cunoștință că am luat toate măsurile necesare pentru a asigura un comerț sigur atât pentru clienții cât și pentru angajații noștri. 

Pentru București, deoarece avem propria noastră dubă, putem livra chiar noi bicicletele, gata pregătite de utilizare, cu proba făcută la domiciliul Dvs., dacă în prealabil ați stabilit cu reprezentantul nostru detalii legate de model, mărime și culoare, plus accesorii suplimentare. 


Cu multumiri anticipate, va prezentam recomandarile noastre, care ne vor ajuta sa ne desfasuram in continuare activitatea in conditii de siguranta: 

 

• Pentru a evita vizitele la magazin care nu sunt absolut necesare, va stam la dispozitie prin email pentru informatii despre comenzi, produsele sau serviciile noastre: contact@veloteca.ro

• Daca doriti sa testati o bicicleta inainte de a o achizitiona, si aveti domiciliul pe raza Municipiului Bucuresti, va rugam sa trimiteti mail inainte si sa confirmati cu noi disponibilitatea unui reprezentant si valabilitatea dimensiunii cadrului. 

 

Pentru recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19) va rugam consultati link-ul pus la dispozitie de catre Ministerul Sanatatii

 

• Alegeți livrarea prin curier.

Vă asigurăm că, atât noi cât și firma de curierat cu care lucrăm, încercăm să aplicăm toate măsurile posibile pentru a transporta în siguranță coletele dumneavoastră.
Timpul obișnuit de livrare a comenzilor este de 1 - 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate ÎN STOCUL NOSTRU. 

 

Vă reamintim serviciile oferite tuturor clienților nostri

• Livrare gratuita prin curier pentru comenzi de minim 250 lei;

• Posibilitatea de returnare a produsului in termen de 14 zile;

• Plata pentru comenzile online:

  • Plata ramburs la primirea coletului la agentul Fan Courier care efectueaza livrarea.
  • Plata prin ordin de plata sau virament bancar, atat pentru persoanele juridice cat si fizice.
  • Plata online cu cardul.
  • Plata online cu cardul in 12 rate fara dobanda. Acum puteti plati in maxim 12 rate fara dobanda* cardurile: Bonus + (Garanti Bank), Alpha Bank si BRD Finance si in maxim 8 rate cu Card Avantaj (Credit Europe Bank) si Star (Banca Transilvania).

transport curier protectie

MESAJ DE LA COMPANIA FAN COURIER:

Pe fondul evenimentelor în derulare, extern și intern, vă informăm că activitatea de curierat se desfășoară în condiții normale, fără restricții sau limitări în nicio zonă geografică din interiorul și/sau exterior granițelor.

Curierii acționeaza cu maximă responsabilitate și în strânsă colaborare cu autoritățile competente, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de acestea.

A fost  implementat deja un set de măsuri pentru a evita orice risc de îngreunare a activității în relația cu dumeavoastră, astfel:

  • Toți angajații sunt informați constant cu privire la măsurile pe care le pot lua pentru a se proteja pe ei, colegii și familiile lor de o eventuală contaminare.
  • Am achiziționat dezinfectant, măști de protecție și mănuși pe care le distribuim către toate unitățile din țară și către toți membrii echipei FAN Courier din România.
  • Angajații companiei care interacționează cu publicul vor folosi măști de protecție și mănuși, acolo unde situația o impune;
  • Managerii zonali monitorizează permanent, alături de responsabilii din cadrul Departamentului de Resurse Umane și de medicii cu care colaborăm, situația absențelor și, prioritar a absențelor din cauze medicale.
  • Se face un triaj atent al angajaților, iar cei depistați cu semne specifice de boală (gripă, răceală, etc.) sunt îndemnați să se izoleze la domiciliu de unde să contacteze autoritățile la numărul unic de urgență 112 sau la linia TELVERDE (0800 800 358).
  • Intern, am pregătit un protocol de urgență care include un set de măsuri și o strategie pentru situația în care ne-am confrunta cu orice suspiciune de infectare a vreunui angajat cu COVID-19.

Este important de precizat că, în conformitate cu informațiile oficiale existente la nivel internațional, nu există risc de infectare nici pentru angajați și nici pentru beneficiarii expedițiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate.

Vă recomandăm totuși să optați pentru plata cu cardul atunci când plasați comenzi către magazinele online pentru a limita încasările de numerar.

Suntem convinși că acționând responsabil, respectând toate cerințele de prevenție, putem contribui fiecare la diminuarea oricărui risc de prelungire a acestei situații influențate de numeroase incertitudini!

#totulpentrutine #deprin2008