CE SUNT BICICLETELE PLIABILE
O bicicletă pliabilă ar putea fi soluția ideală dacă doreşti să combini o deplasare scurtă cu bicicleta, cu o călătorie mai lungă cu metroul sau chiar cu trenul, spre exemplu. Sau să o pui în portbagajul maşinii până la intrarea în oraş, după care să pedalezi prin aglomeraţia din centru. Bicicletele pliabile se diferenţiază de alte modele de biciclete prin simplul fapt că ele se PLIAZĂ. La început găseai biciclete care se pliau în două, doar cadrul, acum majoritatea modelelor au un design care permite diferite metode de pliere a cadrului şi a ghidonului. Deci obţinem un pachet de dimensiuni suficient de mici pentru a ne permite să îl transportăm sau depozităm foarte eficient.

La o bicicletă pliabilă contează foarte mult fiabilitatea. Evident, cu cât plăteşti mai mult, calitatea pieselor, componentelor este mai ridicată. Dar uneori plăteşti şi toată investiţia în imagine, design revoluţionar, finisaje extrem de avansate. Asta dacă îţi doreşti cu adevărat sau dacă ai o reală nevoie. Dacă nu, poţi analiza oferta noastră de modele marca Sprint, cu o calitate onorabilă a performanţelor şi cu preţuri foarte convenabile. Timpul de pliere este suficient de mic pentru confortul tău!

 

BICICLETELE PLIABILE SPRINT
Preţurile bicicletelor noastre Sprint variază între 1099 lei şi 1549 lei, preţuri decente, care justifică o investiţie într-o bicicletă pliabilă pentru utilizare ocazională, utilitară sau de agrement.  Prin natura lor, ele sunt perfect adaptabile adolescenţilor, doamnelor şi domnişoarelor, dar şi bărbaţilor de talie mică sau medie.

 

GAMA DE MODELE DISPONIBILE LA VELOTECA


URBAN, roţi de 24”. Cadru din aluminiu şi furca din oţel, schimbătoare Shimano Revoshifter, 7 viteze, frâne cu saboţi. Culoare de bază: alb cu negru sau negru cu verde.

bicicleta pliabila sprint urban 24


TOUR LADY, roţi de 20”. Cadru din aluminiu şi furca din oţel, schimbătoare Shimano Tourney / Revoshifter, 6 viteze, frâne cu saboţi. Culoare de bază: alb sau negru.
bicicleta pliabila sprint tour lady


TRAFFIC, roţi de 20”. Cadru din oţel, schimbătoare Shimano Revoshifter, 6 viteze, frâne cu saboţi. Culoare de bază:  alb sau negru.
bicicleta pliabila sprint traffic


COMFORT - NEXUS, roţi de 20”. Cadru din aluminiu şi furca din oţel, schimbătoare Nexus Revoshifter, 3 viteze, frâne cu saboţi. Culoare de bază: alb sau albastru.

bicicleta pliabila comfort nexus

Găseşti modele disponibile pentru comanda online AICI.

MECANISMUL DE PLIERE
Unele mecanisme sunt mai ușor de utilizat decât altele, deci merită să vii la Veloteca să testezi o bicicletă “în carne şi oase” și să o pliezi sau să o depliezi înainte de a o cumpăra, mai ales dacă te pregăteşti să o utilizezi mereu pe fugă.

MĂRIMEA ROȚII BICICLETELOR PLIABILE
În mod tradițional, pliabilele sunt biciclete mici - dar există versiuni proiectate cu anvelope de 24”. Modelele cu roți mai mici vor fi mai ușoare și mai compacte atunci când sunt împachetate, dar nu vor câştiga viteză prea mare pe drum, mai ales dacă nu ai prea multe pinioane la dispoziţie. O bicicletă pliabilă cu roți mai mari va fi mult mai rapidă - dar probabil va cântări mai mult și va fi puțin mai dificil de încărcat în transportul public.

MARCA SPRINT SI PRODUCATORUL MAXCOM
Bicicletele pliabile Sprint sunt fabricate în Bulgaria, la fabrica proprie a companiei Maxcom.  Maxcom Ltd este unul dintre cei mai mari producători de biciclete din Europa.  A început activitatea în 1996 și de atunci continuă dezvoltarea și extinderea afacerii.  În 2001, bicicletele lor  au fost introduse oficial în UE și de atunci peste 95% din produsele respective  sunt vândute clienților europeni.

Astăzi, Maxcom face parte din grupul MAXEUROPE. Fabrica actuală de producție foarte modernă este situată pe o suprafață de 40 000 de metri pătrați și are capacitatea de a produce anual aproape 500 000 de biciclete de diferite tipuri și segmente. Este un rezultat al politicii stricte de investiții constante în cercetare și dezvoltare și în resursele umane. Acest lucru permite Maxcom să fie un exemplu de viteză, fiabilitate și flexibilitate.

Atât pentru Sprint cât şi pentru alte mărci ei oferă concepte și design individual; vopsire personalizată; depozitarea înaintea expedierii în instalațiile proprii de depozitare, testarea componentelor sau a produselor finale într-un laborator intern și alte beneficii contractuale. Cel mai mare exportator

Cu o jumătate de milion de biciclete produse anual, Maxcom este de departe cel mai mare exportator din Bulgaria și din regiunea balcanică.