Anunţăm apariţia pe piaţă pentru noile modele Cannondale TRAIL 2020 la Veloteca!

CATEGORIA ‘TRAIL’
O bicicletă mountain bike concepută pentru a te provoca la joacă şi pentru a-ţi stârni pasiunea pentru drumurile off-road.

bicicleta mtb cannondale trail

NUMEROTARE INVERSĂ
Cel mai util detaliu legat de prezentarea lor: numerotarea modelelor se face în ordinea inversă a preţului şi implicit a dotărilor / echipărilor.
Astfel, de la 1 la 8 bicicletele Trail au preţuri din ce în ce mai mici.
Trail 1 are echipare de top şi preţul cel mai mare, iar Trail 8 are echipări mai simple şi preţul cel mai mic!
Astfel ştii ce să cauţi în funcţie de buget şi de pretenţii tehnice la performanţă.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE GENERALE definitorii pentru această categorie:

  • Cadru de aluminiu patentat de experţii în aluminiu de la Cannondale - SmartForm C3, uşor şi durabil;
  • Furca cu suspensie SR Suntour, cu o cursă de 100mm;
  • Angrenaj Shimano cu 8 pinioane şi 3 foi (24 viteze);
  • Frâne hidraulice pe disc.

 

UNDE ÎŞI ARATĂ VALOAREA:
Trasee lejere mixte, de asfalt şi caldarâm sau pământ, străzi accidentate cu grad mare de denivelare, ture prin parcuri

 

PENTRU CE AU FOST CONCEPUTE:
Manevrabilitate şi durabilitate la nivel de amatori.


DIMENSIUNEA CORECTĂ A ROȚILOR, PENTRU FIECARE MĂRIME:
Mărimile mai mici ale modelului Trail, XS si SM, dispun de roți cu diametrul de 27.5", în timp ce restul mărimilor - MD, LG, XL si XXL, au roți de 29". Astfel fiecare 'rider' va avea același confort pe bicicletă.

UNGHI DE ATAC FERM
Unghiul de atac de 68 grade creaza o manevrabilitate exceptionala, si iti ofera un plus de incredere pe zonele de coborare.

MATERIAL: SmartForm C3 Aluminiu
Dezvoltare sofisticată pentru tipul acesta de aluminiu patentat de Cannondale care îți asigură un cadru uşor şi plin de viață, care depăşeşte orice model în clasa lui de utilizare.

Tehnologia SAVE (Synapse Active Vibration Elimination)

Oferă putere mare şi greutate mică. Aduce un plus de suspensie la spate ca şi cum ai avea amortizor. Asigură o pedalare mai lină și mai controlată, mulțumită zonelor de flexare, plasate strategic în triunghiul din spate al cadrului.

Este utilizată pentru perfecţionarea construcţiei triunghiului-spate al bicicletei care implică un proces prin care formarea ţevilor "foarfecelor" cea oblică şi cea orizontală, se formează prin aplatizarea lor la mijloc, iar restul ţevilor se toarnă în format cilindric. Cu acest profil variabil, "foarfecele" şi tubul tijei de şa absorb toate şocurile verticale survenite în timpul pedalatului.

Cu bicicletele Cannondale fabricate cu tehnologia SAVE obţii un transfer maxim de putere a de la pedală la roată, în timp ce vibraţiile sunt absorbite şi rigiditatea te ajută la înaintare eficientă.

 

=====

DETALII garanţii BICICLETE / COMPONENTE Cannondale:

Cannondale oferă garanţie pe viaţă la toate CADRELE lor (aluminiu si carbon) / la re-vânzare se pierde garanţia.
NOU!! Din data de 26 februarie, anunțăm lansarea campaniei "5 ani garantie pentru COMPONENTELE bicicletelor Cannondale 2020" care va dura tot anul 2020.
După cum știți, pentru bicicletele Cannondale, producătorul oferă garanție pe viață pentru cadru și 2 ani pentru componente, acesta din urma fiind termenul legal în România.
Pentru sezonul 2020, am decis sa extindem garantia de 2 ani, oferita pentru componentele ce echipeaza bicicletele Cannondale 2020, cu extra 3 ani, fără alte costuri suplimentare. Asta înseamnă un total de 5 ani pentru componente și bineînțeles, GARANȚIA PE VIAȚĂ la cadru oferită de producător.

GARANȚIA EXTINSĂ este valabilă numai pentru bicicletele Cannondale 2020 (inclusiv cele electrice), iar pentru a beneficia de acest lucru, clienții vor trebui să înregistreze online bicicleta achiziționată. Înregistrarea se va face pe site-ul: extremeriders.ro/register-your-cannondale, link disponibil și pe noile warranty carduri, pe bază de scanare QR.

CUM S-A LANSAT MARCA CANNONDALE
“Era anul 1971: un an în care lumea începea să se schimbe rapid, cu un nou spirit interesant de inovație digitală, creativitate și imaginație, împreună cu un apetit mondial pentru schimbare. Un nou răsărit. Și totuși, ciclismul era încă foarte tradițional, foarte convențional, conform unui fel de manual de reguli verificate şi sigure. Dar fondatorii noștri credeau că trebuie să existe o cale mai bună.
Așa că am ignorat regulile, ne-am croit o nouă cale și am creat o nouă abordare. Dintr-un atelier din Connecticut ne-am propus să revoluționăm ciclismul în bine, pentru toată lumea. Nu ne-am asumat nimic, am iterat și am reiterat și din prima zi am lucrat la materiale de pionierat, ergonomie și tehnologie și nu ne-am mai uitat în urmă.
Am introdus producţia de aluminiu și fibră de carbon, în timp ce toți ceilalți de pe piaţă s-au bazat iniţial numai pe oțel, am re-definit metoda de suspensie cu furcă cu un singur braţ, proiectând cadre și produse incredibile care au re-inventat cursele, creând biciclete premiate care au ajutat să împingă performanţele mai departe.”

 

Poți comanda bicicleta online sau te aşteptăm la magazinul din Şos. Iancului 94, sector 2, Bucureşti!

#totulpentrutine #deprin2008