Noua noastră adresă: BUCUREȘTI, sector 2, strada Ritmului 18.
Noua locație este situată la doar 3 km de centrul Bucureștiului, la 15 minute de condus cu mașina prin aglomerație, și la maxim 10 minute de pedalat cu bicicleta!

harta adresa magazin veloteca ritmului 18

La multe dintre competițiile cicliste, există două Start-uri: unul OFICIAL (de obicei de undeva de lângă centrul orașului sau o altă locație semnificativă pentru organizator) și altul TEHNIC, de undeva de la marginea localității de unde se începe cursa propriu-zisă și munca grea :)
Așa a fost și cu deschiderea noului sediu Veloteca: pe 4 decembrie am dat Startul Oficial, pentru a puncta mutarea propriu-zisă, dar fiind în extra-sezon, nu putem spune că dăm acum drumul vânzărilor mult dorite :) Start-ul Tehnic, pentru majoritatea clienților, va fi probabil la intrarea în primăvară, când vom puncta ceva mai sportiv momentul, cu evenimente si prezentări multiple.

 

Iată pe scurt ce v-am pregătit aici, din punct de vedere administrativ:

Suprafață: aproape 1000 mp
Suprafețele și destinațiile lor:

- parter / 300 mp (jumătate = showroom, jumătate = zona de service cu minim 4 module de lucru simultan si spatiu depozitare biciclete si piese)

- etajul 1/600 mp (showroom)

- etajul 2/100 mp (birouri și sală de prezentări, depozite si arhive)

TRAFIC:
Suntem localizați lângă inelul principal al Bucureștiului, în apropierea unor mari intersecții care permit accesul dinspre toate cele patru puncte cardinale: Bulevardele Pache Protopopescu și Ferdinand, Șoseaua Mihai Bravu, Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Iancului, foarte aproape de zona Bucur Obor.

 harta adresa magazin bucuresti veloteca ritmului 18

NOUA IDENTITATE / NOUA ATITUDINE:
Conceptul de "smart business" și sloganul "Totul pentru tine ... din 2008". Sperăm ca noul slogan să demonstreze oricărui client nou sau vechi, că ne dorim să ne îmbunătățim permanent serviciile de consultanță, comunicare și asistenta post-vânzare, astfel incat sa putem oferi o experienta de cumparare completa. Echipa noastră este instruită în abilități de comunicare si expertiză tehnică în diferite produse și tehnologii. Interesul nostru este ca fiecare membru al echipei Veloteca sa devina mai mult decat un consilier de încredere, un prieten pentru fiecare cumparator.

 magazin_veloteca_ritmului_18_accesorii

NOUL SITE WEB:
Experiență mobilă prietenoasă și navigare îmbunătățită a clienților. Magazinul nostru online a devenit mai puternic, pe măsură ce am trecut la platforma Magento 2, cu o interfață comodă pentru mobil și o viteză mai mare de încărcare. Noul site aduce, pe lângă diferitele beneficii de utilizare, și un mare plus de siguranță, fiind certificat cu marca de încredere TRUSTED.ro!

George Culda – Director Marketing: “ Când cumperi de la un magazin atestat TRUSTED.ro, ai încredere că:

  • magazinul respectiv respectă legislația din domeniul comerțului electronic din Uniunea Europeană;
  • magazinul respectă bunele practici din domeniu, bazate pe experiența magazinelor mari din Europa;
  • Poți lăsa o opinie avizată*, după cumpărarea și primirea produsului, pentru a-i ajuta pe ceilalți clienți și pentru a influența nota medie a magazinului.

Avantajele utilizării unei mărci de încredere pentru un magazin online se leagă, în primul rând, de creşterea încrederii consumatorilor, în special a celor care nu au cumpărat niciodată pe Internet.”

magazin_veloteca_ritmului_18_accesorii_biciclete_echipamente 

NOUTĂȚI mari și mici:
Pe lângă marea mișcare strategică de mutare a locației, avem și multe noutăți mici! Din acest moment, la magazinul Veloteca veți găsi și categorii noi de produse și echipamente: înot, alergare, triatlon, drumeție, campare, filmare, monitorizare, supravietuire etc. Strategia noastră este să devenim un serios ‘megastore’ SPECIALIZAT pe sporturi în aer liber din Bucuresti si din țară, concentrându-ne pe biciclete, dar introducând si alte produse legate de ciclism: triatlon (inot si alergare), drumetii si camping, mobilitate urbana si agrement.

magazin_veloteca_imbracaminte_outdoor_ski

Principalele noastre grupuri țintă s-au desprins din categoriile de persoane cu vieți active, interesate de sănătate, turism, sport, competiții, tehnologii moderne, gadgeturi high-tech și produse de nutritie sportivă bio / organice și transport inteligent. Pentru astfel de oameni, ne dorim să aducem recomandări, sfaturi, provocări mereu la zi.

 

SPONSORIZĂRI:
Veloteca este de mulți ani alături de Ciprian Bălănescu (mai multe campionate naționale și balcanice la triatlon și duathlon), de Sorin Boriceanu (unul dintre cei mai importanți triatlători ai momentului), plus alături de alte vedete precum Daniel Osmanovici (vlogger, blogger și public influent) sau Alexandru Tomescu (violonist). În anii trecuți am susținut concursuri precum Prima Evadare (cel mai mare maraton de MTB din Europa de Est), maratonul BIKE'n'LIKE (aventură turistică, orientat spre familii dispuse să concureze umăr la umăr, părinți cu copii), GEIGER Marathon la Sibiu / Platinis sau CNE Metal Enduro Reșița Enduro World Series, EWS, etapă de calificare).

veloteca_sponsor_carcover_racing_team

Noua știre pe care vrem să o facem acum publică, este colaborarea cu echipa CARCOVER RACING TEAM, un parteneriat rezultat în urma unei tatonări reciproce și care sperăm să aducă rezultate bune în diferitele noastre domenii de activitate! Organizația CARCOVER RACING TEAM ROMÂNIA a fost formată cu obiectivul de a practica și promova sportul pe două roți, cu motociclete și biciclete. O implicare profesionistă, plecând inițial la nivel local în Oradea, dar cu reale șanse dovedite de afirmare la nivel național și internațional.

În ansamblu, marile obiective stabilite la finele anului trecut pentru 2018 au fost atinse. Dar avem încă mult de îmbunătățit, sau de aranjat. Plecând de la continuarea aducerii de noi produse și terminând cu finisarea amenajării sau a decorării noului spațiu. Sperăm să pregătim noul sezon 2019 așa cum v-am obișnuit în primii noștri 10 ani!