BikeFun Dealer & Test Camp este evenimentul anual și ocazia perfectă când putem testa bicicletele pe care le comercializăm, în condiţii de utilizare la nivelul performanţelor specifice: şosea, poteci cu bolovani, drumuri forestiere, plat sau pantă abruptă!. De data asta au fost traseele din stațiunea montană Păltiniș, lângă Sibiu. Motivele sunt lesne de înțeles. Avem aici trasee pentru toate tipurile de biciclete pe care dorești să le testezi.
Au fost prezentate modele noi ale sezonului 2020 aduse de mărcile MERIDA, NORTHWAVE, BIKEFUN, CST, BRYTON, Ritchey, Ryde, Bellelli, Slime, KMC și Sigma.

Pe traseul de downhill au fost testate fără probleme electricele Merida eOne-Forty pentru trail și Merida eOne-Sixty pentru enduro, drumuri forestiere nesfârșite pe care invitații au testat mtb-uri precum Merida Big.Nine XT Edition, dar și noul gravel bike cu anvelope plus, Merida Silex+ și evident drumul de munte asfaltat absolut perfect pentru cursierele prezente la eveniment, cum ar fi Merida Scultura sau chiar pentru electricele de oraș cum ar fi Merida eSpresso cu schimbător de viteze electric automat.

  

Finalul celei de-a 9a ediții a întâlnirii BikeFun Dealer & Test Camp s-a încheiat cu „Premiile BikeFun” pentru sezonul 2019. 

Veloteca – premiul întâi pentru „Distribuitorul din România cu cel mai mare rulaj în 2019”

Veloteca – premiul întâi pentru „Cel mai bun distribuitor al bicicletelor Merida în 2019 din România”

Veloteca – premiul întâi pentru „Cel mai bun distribuitor al bicicletelor Adriatica în 2019 din România”

Veloteca – premiul întâi pentru „Cel mai bun distribuitor al pieselor si accesoriilor Merida în 2019 din România”

bikefun dealer merida test camp
Mulţumirile noastre merg către partenerii şi clienţii noştri fideli!
#totulpentrutine #deprin2008