Bicicletele FOCUS sunt concepute în Stuttgart, Germania.
Tot acolo în Germania, la Cloppenburg, sunt şi testate prototipurile de propria echipă de ingineri pasionaţi de pedalat, pe traseele specific amenajate.
Apoi asamblarea este făcută tot în fabrica proprie din Cloppenburg, respectând standarde înalte de precizie, durabilitate şi performanţă.

 

DESPRE GARANŢIA BICICLETELOR FOCUS:
Conform legislaţiei europene, bicicletele şi componentele acestora sunt garantate 2 ani. Consultaţi aici detalii generale de garantie.

TERMENI ȘI CONDIȚII ALE GARANȚIEI CADRELOR ȘI FURCILOR DE CARBON FOCUS

Calitatea „Made in Germany” a trecut cu brio testul timpului. Începând cu modelele anului 2013, FOCUS oferă un program complet de garanție pentru toate cadrele și furcile din carbon FOCUS.
Producătorul oferă posibilitatea extinderii garanţiei la o perioadă de 6 ani, dacă faci înregistrarea bicicletei tale în maxim 2 luni de la data achiziţiei.
În cazul în care vor apărea defecțiuni de prelucrare sau în materiale la cadrul de carbon sau furca de carbon corespunzătoare, dacă aveți o bicicletă de curse, în termen de 6 ani de garanție, vă rugăm să ne contactați.
Dacă bicicleta a fost folosită pentru închiriere, garanția nu se aplică.
Perioada de garanție nu este prelungită în cazul unei reparații sau înlocuiri survenite înainte de solicitarea garanţiei.
Dacă modelul dvs. nu mai este inclus în portofoliul nostru de produse în perioada de garanție de 6 ani, veți primi un model de înlocuire adecvat din gama de produse existentă (culoarea și finisajul pot diferi de modelul inițial).
Vă rugăm să indicați și numărul de serie. Poate fi găsit pe partea inferioară a cadrului. Veți găsi, de asemenea, un autocolant de calitate argintiu în zona de sus a tuturor modelelor, cu două secvențe de numere din nouă cifre. Secvența numerelor superioare este precedată de literele „sn”. Acesta este numărul comenzii din fabrică (număr de serie). A doua secvență numerică este precedată de literele „pn”. Acesta este numărul articolului, care începe cu 61 sau 62. Numele modelului sunt atașate la cadru sub formă de decoruri.
Pentru a-ți activa garanția de 6 ani de cadru, trebuie să îți înregistrezi modelul, completat cu toate detaliile necesare, online în termen de 8 săptămâni de la data achiziției. Vei primi apoi un e-mail de confirmare pe care trebuie să-l păstrezi.

TERMENI ŞI CONDIŢII  ALE GARANŢIEI  CADRELOR BICICLETELOR ELECTRICE ŞI PEDELEC-URILOR FOCUS
Oferim o extensie de 10 ani la programul nostru complet de garanție pentru cadrele  modelelor  e-bike și s-pedelec.

ÎNLOCUIREA CADRELOR DE CARBON SPARTE: FOCUS Crash Replacement
În plus față de garanția de 6 ani pentru cadre și furci de carbon FOCUS, FOCUS Crash Replacement este acum disponibil pentru toate cadrele și furcile din carbon FOCUS de pe modelele începând cu 2013. 

Înlocuire FOCUS Crash - oferta:
• Primul an de la data achiziției: reducere de 50% la prețul de vânzare cu amănuntul;
• Al doilea an după data achiziției: reducere de 30% la prețul de vânzare cu amănuntul;
• Al treilea an după data achiziției: reducere de 20% la prețul de vânzare cu amănuntul;
• Toate costurile de manipulare şi transport marfă (taxe poștale, taxe vamale etc.) și costurile de conversie la dealerul specializat FOCUS, trebuie să fie suportate de utilizatorul final.
Notă: Pentru a vă înregistra pentru garanție și înlocuire în caz de accident, utilizați formularul special, care acoperă ambele oferte.

Detalii la producător!

bicicleta focus whistler   

CATEGORII DE BICICLETE: diferenţiatori şi specificaţii generale

MTB / HARDTAIL

În gama MTB de munte, categoria HARDTAIL, cu amortizare doar la furca-faţă, avem seriile SPORT (modelele poartă numele WHISTLER) şi CROSS-COUNTRY (modelele poartă numele RAVEN).

WHISTLER: 
Cadru de aluminiu ultra-uşor.
Modele: 3.5 (cu versiune superioară EQP) / 3.6 / 3.7 / 3.8 / Lite / Pro / SL  (modelul 3,5 este echipat mai simplu, deci mai ieftin, iar modelele superioare sunt echipate mai complex şi implicit, mai scumpe).
Dimensiunile cadrelor sunt: XS, S, M, L, XL.
La FOCUS WHISTLER, puteți alege între roți cu diametru de 27,5 „și 29”. Puteți selecta dimensiunea ideală a roții pentru a se potrivi cu înălțimea și cerințele dvs.
Pentru a vă permite să vă adaptați complet bicicleta la nevoile dvs., aveți opțiunea de a monta un suport pentru bagaje, protecții de noroi, lumini și cric. Modelul  WHISTLER vine echipat cu frâne pe disc pentru a asigura performanța de frânare constantă și un comportament optim la oprire.

 

RAVEN:
Cadru de carbon extrem de uşor. 
Modele: Elite / 8.6 / 8.7 / 8.8 / 9.9 (modelul Elite este echipat mai simplu, deci mai ieftin, iar modelele superioare sunt echipate mai complex şi implicit, mai scumpe).
Dimensiunile cadrelor sunt: S, M, L, XL.
La FOCUS RAVEN aveţi doar roţi cu diametru de 29".
Datorită tehnologiei de înaltă calitate pentru prelucrarea carbonului, RAVEN-ul cântărește doar 885 g. Unul dintre cele mai ușoare cadre din circuitele de competiţii - și foarte performant. Orientarea inteligentă a fibrelor și dimensiunile variabile ale tuburilor, ranforsările zonelor supuse solicitărilor extreme fac bicicletele pe cât de rigide, pe cât de confortabile.
Cadru de carbon  cu tehnologii R.A.T., osii cu cheiţe de prindere rapidă (quick-release) şi confort dat de tehnologia C.I.A.;
Furcă cu suspensie extrem de uşoară cu o cursă de 100 mm;
Angrenaje SHIMANO pentru o precizie optimă la schimbătoare şi frâne puternice SHIMANO.

 

TEHNOLOGII:
Printre tehnologiile dezvoltate de Focus în ultimii ani este şi C.I.A. = Confort Improvement Areas, o metodă de identificare şi proiectare a diferitelor secţiuni ale cadrelor care prezintă sensibilitate la uzură sau la şoc.
Pentru eficienţă maximă, Focus a dezvoltat tehnologia Tehnologia Rapid Axle (R.A.T.).
O altă invenţie Focus este tehnologia  F.O.L.D. (FOCUS OPTIMIZED LINKAGE DESIGN) cu ajutorul căreia de construiesc triunghiuri spate cu multiple avantaje pentru toate categoriile lor de biciclete full-suspension:  Enduro, All-Mountain, Trail sau Cross Country.  

 

Sperăm să vă fie utile aceste informaţii preliminare. Pentru a alege o bicicletă marca Focus vă puteţi adresa consultanţilor noştri de vânzări la 0213118269.

#totulpentrutine #deprin2008