A venit frigul... Poate nu mai ai chef de pedalat.
Descalecă de pe bicicletă şi urcă-te la iarnă pe o placă de snowboard! De-acum, la Veloteca poţi comanda online plăci şi echipament de snowboard, ca să te bucuri în continuare de adrenalină şi viteză.

Gama de GECI SNOWBOARD si PANTALONI SNOWBOARD Protest are un 'look' super 'funny', cu cele mai simpatice idei de design si culori. Protest este o marcă specializată pe detalii cand vorbim de materiale, fermoare, tesături, texturi, finisaje. Linia Protest include pantaloni si geci snowboard Protest atât pentru bărbaţi şi femei, dar şi pentru copii, fete si băieţi.

Performanţa Protest nu se opreşte doar la GECI si PANTALONI. Protest produc accesorii pentru ski si snowboard cum ar fi căciulile, şosetele şi cagulele.

echipament Protest snowboard la Veloteca 

CARE ESTE ISTORIA PROTEST?

Protest a fost fondat de un grup mic de snowboarderi din Olanda.

Așa este: Olanda. Unul dintre cele mai plate locuri din univers. Din ţara cu "doar-cinci-dealuri-și-fix-paisprezece-valuri". Așa că au numărat numărul de dealuri și valuri și au declarat: „La naiba cu logica, la naiba cu obstacolele - Hai să facem ceea ce iubim. Încă din prima zi, facem ce considerăm noi mai bine pentru a face lumea un loc special pentru board-uri - atât pe pârtii cât și pe valuri. Facem acest lucru proiectând haine sport la modă și funcționale, la un preț accesibil.”

CE DORINŢE AU CEI DE LA PROTEST:
Demonstrează oamenilor că datul cu placa este distractiv. Și ajută oamenii să depășească tot ce îi reţine să se bucure la maxim de plăcile lor.
Defineşte o perspectivă nouă pentru toți boarderii:
- Începătorii, care nu sunt niciodată siguri că au ceea ce trebuie.
- Masterii, care au uitat poate bucuria pură a călătoriei de agrement.
- Cinicii, cărora li s-au băgat pe gât milioane de reclame cu echipamente contra-făcute.
- Oamenii de afaceri, cu prea multe responsabilități și prea puțin timp.

Veloteca susţine acest demers al celor care semnează petiţia marca PROTEST: ţine şi tu minte mereu că mergem la munte ca să încălecăm biciclete, schiuri şi plăci de snowboard pentru a ne distra!
Asta e şi convingerea noastră: că toată lumea se poate distra de minune pe pârtii sau pe valuri.

Hainele PROTEST sunt proiectate şi produse pentru a SATISFACE boarderii specializaţi. Dar sunt gândite și pentru tipi şi tipe care pur și simplu vor să se distreze pe o placă și să arate bine.
Rezultatul este că ne înţolim cu haine accesibile cât mai multor pasionaţi cărora le place să fie pe val.

#totulpentrutine #deprin2008