O ULTIMĂ OCAZIE SĂ ÎŢI PUTEM ASIGURA O BICICLETĂ SPECIALĂ MODEL 2019:
La început de toamnă, suntem deja la sfârșit de sezon competițional și comercial... iar tu îți mai poți procura DOAR ACUM o super-bicicletă Merida 2019, la un preț cu mega-reducere.

DE CE MERIDA??
Pentru că... MERIDA SCRIE ISTORIE ÎN LUMEA CICLISMULUI MONDIAL.
Multe mărci specializate în biciclete performante au acum fiecare o istorie serioasă în spatele renumelui mondial. Departamentele lor de Cercetare și Dezvoltare (R&D) primesc infuzii de capital în fiecare an, soluții tehnice de la parteneri din industrii paralele, testări și recomandări de la sportivi de mare performanță... avantaje competitive de care ne bucurăm noi utilizatorii.

MERIDA. Fondată în 1972 de Ike Tseng (1932–2012), compania proiectează și produce peste 2 milioane de biciclete pe an în fabricile sale din Taiwan (1), China (3) și Germania (1) - aceasta din urmă unde își are sediul central de cercetare și dezvoltare. Sunt multe surse care afirmă că Merida , de câțiva ani încoace, joacă pe poziția de leader pe piața producătorilor de biciclete din întreaga lume (mai puțin India, probabil...). Volumele mari asigură un raport calitate/preț foarte bun, ceea ce le face extrem de competitive nu doar în plan tehnic dar și comercial.

De foarte mulți ani, DESIGNERUL ŞEF al acestui colos producător de ‘nestemate’ pe două roți, poartă responsabilitatea evoluției mărcii din perspectiva performanțelor tehnice: aerodinamicitate, greutate, flexibilitate, rigiditate, fiabilitate, geometrie și confort. El semnează “Bun de Producție”pe toate modelele de biciclete Merida. El este Jurgen Falke, Head of Design - Merida.
Tot el a semnat și pentru Veloteca un autograf cu care ne mândrim de câțiva ani, căci ne arată respect în calitate de Dealer #1 Merida în România!

design biciclete merida jurgen falke

Performanțele bicicletelor sale, de munte sau de șosea, sunt de mulți ani testate și îmbunătățite de echipe și sportivi de mare anvergură:

design biciclete Merida Jurgen Falke si Gunn Rita Dahle

- ECHIPA Multivan Merida Biking Team cu ale sale nume celebre Jose Antonio Hermida si Gunn-Rita Dahle Flesja pentru categoria BICICLETELOR DE MUNTE, maraton și cross-country.

campioni mondiali merida

- ECHIPELE Team Lampre Merida, cu premianții Rui Costa si Diego Ulissi, Bahrain Merida World Tour Cycling Team cu ale sale nume celebre precum Vincenzo Nibali și Rohan Dennis pentru categoria BICICLETELOR DE ȘOSEA, sprint și aero.

echipa ciclism sosea merida lampre

- EX-CAMPIONUL EUROPEAN LA TRIAL, Toni Ferreiro, ambasador Merida pentru categoria BICICLETELOR DE ENDURO – FULL SUSPENSION.

Echipa Veloteca si Tony Ferreiro

În România, triatlonul a căpătat o mare amploare ca sport de masă având doi reprezentanți de seamă care au promovat acest tip de sport, ambii mizând pe biciclete Merida de șosea. Atât model Scultura, cât și Reacto. Sorin Boriceanu, un binecunoscut al podiumurilor competițiilor de triatlon, și Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon!

Noi la Veloteca i-am cunoscut pe câțiva, ne-am fotografiat cu ei și am obținut autografe pe care le respectăm cu toată dragostea noastră pentru bicicletă și istoria ei. Atelierul nostru de întreținere și reparații a “întreținut” bicicletele campionilor locali, ba chiar și pe cele ale campionilor mondiali!

CUM SPUNEAM, ȘTIM FOARTE BINE DE CE VINDEM BICICLETE MERIDA, DAR ȘI CUM SĂ DEMONSTRĂM EFICACITATEA ACESTOR MODELE, FIIND DE APROAPE 10 ANI DEALER-UL NR. 1 ÎN ROMÂNIA AL ACESTEI MĂRCI!

merida star gunn rita la veloteca 

La sfârșitul primăverii am fost extrem de onorați să o primim la Veloteca pe Gunn-Rita Dahle Flesja și să stăm de vorbă față în față cu ea, nu doar despre antrenamente și competiții de mountain-biking ci și despre micile ei plăceri culinare “vinovate”, despre casa ei de vacanță de la munte, despre familie și timpul alocat familiei, despre implicarea ei socială alături de soțul ei în promovarea beneficiilor utilizării bicicletei din punct de vedere utilitar și recreativ în Norvegia. Am descoperit la propriu o femeie frumoasă, cu o carieră spectaculoasă și cu o viață minunată!

Semnătura Gunn-Ritei stă acum la loc de cinste, deasupra tuturor, în sediul Veloteca. Ne stimulează și ne obligă în același timp să fim cei mai buni, și să vindem ce e mai bun!

Altfel te vede lumea, pedalând pe o bicicletă recomandată de Gunn-Rita Dahle Flesja!

gunn rita autograf veloteca

PALMARESUL REGINEI MTB-ului:
30 de victorii de Cupă Mondială, 10 victorii de Campionat Mondial, 20 de medalii de aur la campionate internaționale, medaliată cu aur la Olimpiadă. Pe scurt: Gunn-Rita Dahle Flesjå.
Și da, toată cariera a concurat pe Merida!

 GunnRita in vizita la Veloteca

Gunn-Rita Dahle Flesjå  a concurat la Prima Evadare 2019 alături de echipe locale puternice care au ales bicicletele Merida pentru competiții: NoMad Merida CST (vechea noastră parteneră) și Carcover Veloteca Racing Team (noua noastră parteneră)!

Ea a pedalat acum cu un prototip MERIDA BigNine Team! Exemplarul este personalizat, așa cum îi stă bine unei campioane olimpice și mondiale, care își cunoaște în cele mai mici detalii punctele slabe sau cele forte, care valorifică la maxim fiecare resursă tehnică.

 

BICICLETA REGINEI MTB-ULUI STĂ ACUM LA VELOTECA...
... pentru a fi admirată de către toți fanii acestei nemaipomenite sportive și ai mărcii ei preferate! poate fi analizată permanent! De noi zilnic, și de voi ocazional :)

Încă o poți admira / cerceta la sediul Veloteca, prezentă ca o adevărată bijuterie, cu ale sale stele aurii imprimate pe fundalul bleu al ochilor ei albaștri. Poți veni și tu să o fotografiezi !

Daca vrei și tu una asemănătoare, comandă acum la Veloteca unde prinzi pe ultima suta de metri un model asemănător... dar nu identic :)!

Succes tuturor și distracție maximă pentru toți!

 

#Veloteca #totulpentrutine  #deprin2008
@gunnritadahleflesjaa  #worldchampion #olympicgold #1
#merida #morebike #moregold