NU suntem noi vinovați de întârzierile firmelor de curierat...

De aproape zece ani de zile Veloteca utilizează serviciile de curierat ale firmei Fun Curier. Pentru orice livrare aferentă comenzilor online, am trimis pachetele către voi conform protocolului cu ei. 

Inițial, în primii ani, orice comanda de peste 1000 lei beneficia de transport gratuit, oferit de firma noastra pentru clientii nostri. Acum, suportăm noi costurile de transport deja de la 250 lei în sus!! 

Unii se grăbesc mai mult să intre în posesia mult-doritului "colet", alții mai puțin. Au fost destui și care au refuzat livrarea din motive obiective sau subiective. Despre aceia știm deja. În măsura în care vina ne-a aparținut, am rezolvat în timp util problema... Acum câteva zile, un client fidel și foarte politicos, ne-a bătut totuși obrazul că nu am urmărit parcursul coletului și a așteptat excesiv de mult până când a intervenit el direct la ei. Realitatea este că odată plecat de la noi, coletul nu ne mai "aparține" dpdv logistic, și este imposibil pentru noi să gestionăm serviciile unei firme colaboratoare. Cel mult, putem SOLICITA, la fel ca și voi, promptitudine!

Suntem siguri însă că foarte mulți, din lipsă de timp sau de inițiativă, nu toți si-au declarat impresiile pozitive sau negative referitoare la calitatea serviciilor acestei firme de curierat. Ne referim la politețe, la punctualitate, la atenția la detalii, la atitudinea pro-activă a angajaților firmei furnizoare. Acum, după un deceniu de colaborare cu cei de la FUN C., suntem în continuare interesați să aflăm care este impresia clientilor noștri referitoare la serviciile de curierat.

Vă rugăm să ne scrieți la adresa contact@veloteca.ro si să ne informați în legatură cu experiențele voastre în calitate de beneficiari ai unor servicii care depind de noi doar în momentul în care ne selectam furnizorul. Făcând acest lucru ne ajutați sa vă putem oferi și in perioada care urmeaza o livrare cât se poate de sigură, amabilă și promptă. 

Vă mulțumim anticipat, sperând ca bicicletele sau accesoriile cumpărate de la noi v-au mulțumit pe deplin și v-au schimbat viața în bine! 

Foto credit: MARKS