Când cele șase zile ale ‚Tour de Romandie’ s-au încheiat de curând, EF Education First Pro Cycling s-a aflat la vârful clasamentului pe echipe. Nate Brown, Jonathan Caicedo, Hugh Carthy, Joe Dombrowski, Tanel Kangert, Dani Martinez și Mike Woods și-au sărbătorit victoria colectivă pe podium la Geneva, Elveția.

cannondale racing team

"Cred că victoria echipei este cu adevărat reprezentativă pentru cât de departe am ajuns în acest an ca o echipă", a spus Mike Woods. "Anul trecut ne-am luptat greu în această cursă. Cu toate acestea, acum, la o cursă care a fost mai mică pe lista noastră de priorități, am reușit un top zece și am câștigat clasamentul echipei!"

 echipa EF Cannondale la Strade Bianche

Iată o scurtă recapitulare a principalelor curse de până acum în care coechipierii CANNONDALE au strălucit:

Tour Down Under, Strade Bianche, Milan San-Remo, Tour de Romandie, Paris-Roubaix, E3 Binckbank Classic, Gent Wevelgem, Turul Flandrei, Amstel Gold Race, Fleche Wallonne, Liège -Bastogne-Liège.... competiții dure, care urcă foarte sus ștacheta performanțelor și pregătesc echipele pentru cele trei mari vedete: Turul Italiei, Turul Franței și Turul Spaniei.

EF ProCycling se pregătesc acum să scoată rezultate de excepție în Turul Italiei, aflat la a 102-a ediție, și care a început sâmbătă la Bologna, o dramă în 21 de episoade, care se va încheia la Verona :) Echipa Cannondale va fi compusă din: Bennett, Breschel, Brown, Caicedo, Carthy, Dombrowski, Kangert și Modolo toți opt purtând tricourile Pink Argile / EF Education First

Photo: EF Cannondale, Grubers Photo

Vino și tu la Veloteca dacă direști să achiziționezi una dintre celebrele cursiere CANNONDALE de la noi în magazin, beneficiind și de un Voucher cadou din partea noastră, cu care îți vei putea lua și accesoriile necesare!
Totul pentru tine... de prin 2008!