După aproape un an de când am demarat lucrul la noua identitate și la noul magazin online, magazinul Veloteca este proaspăt câștigător al LOCULUI 1, medaliat în cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2018 – GPeC, ca fiind cel mai bun magazin online din Categoria “Articole Sportive”!
Ne-am dorit acest lcuru în primul rând pentru a veni în întâmpinarea clienților care au nevoie de mult-căutata "user experience" dar și a vitezei de încărcare și navigare, inclusiv pe smart phones. Se pare că am reușit :) Acum noul site vă va oferi și multe alte categorii de produse, echipamente outdoor și accesorii, de la corturi și saltele până la costume de schi sau înot!

Mulțumirile noastre se duc către: Art Directorul Ștefan Ferencz, pentru colaborarea în elaborarea noii noastre identități grafice, agenției CloudEBS pentru realizarea site-ului cel nou pe platforma Magento2, colaboratorilor noștri de la ECOMpedia pentru analiză și agenției de SEO, iAgency!

echipa Veloteca a castigat premiul GPeC 2018 la categoria Magazine online SPORT 

Andrei Radu, Founder & CEO GPeC: „Toate companiile care au fost nominalizate la Premiile GPeC, precum și cele 95 de magazine online înscrise în Competiția GPeC 2018 merită din plin și în egală măsură felicitări pentru efortul susținut de a deveni cât mai performante și de a oferi servicii de calitate clientului final.

Toate magazinele înscrise în Competiția GPeC 2018 au fost evaluate timp de 6 luni, ținând cont de peste 200 de criterii de jurizare esențiale pentru orice website de e-commerce: de la Usability, SEO, Securitate, Aspecte Juridice, Mobile, Content, Social Media, E-Mail Marketing până la profesionalismul în procesarea și livrarea comenzilor.

Tocmai datorită acestui proces complex prin care trec magazinele online înscrise în Competiția GPeC, toți participanții și, evident, câștigătorii, merită aplauze pentru efortul de a deveni cât mai buni și de a crește încrederea consumatorilor în comerțul electronic românesc. Felicitări tuturor!”

 gala premiilor ecommerce 2018

Să ne ajute Dumnezu să putem oferi clienților noștri online și offline, în 2019 și mai departe, eficiența, calitatea și surprizele mult-dorite, conform sloganului “Totul pentru tine!”