Echipa de evenimente speciale a magazinului nostru de biciclete, accesorii și echipament sportiv ... a dat o fugă în weekend-ul 21-23 iunie până la Pensiunea POTCOAVA, lângă Fieni - jud. Dâmbovița. A fost o ieșire în decor controlată, mai exact am participat la HAIDOOK SUMMER FEST, ediția a 4-a.

echipa magazin veloteca la haidook summer fest

Ce înseamnă HAIDOOK FEST?
De patru ani încoace haiducii moderni încearcă să readucă la viață legenda și poveștile cu comori ascunse ale lui Radu Anghel, un faimos localnic de demult, pe care le transpun în “arena” hipică prin momente intense de dresaj natural cu cai, demonstratii de arta a calariei, competitii ecvestre, dresaj artistic si western, voltije si djighit, in timp ce cavalerii pe doua roti isi demonstrează maiestria in arta echilibrului, uimind și ei publicul cu cascadoriile de pe dealurile de la poalele Leaotei.

Veloteca si biciclistii la Haidook Summer Fest
Noi ne-am dorit să lărgim paleta de culori sportive, lansând chemarea călăreților spre biciclete și invers, a bicicliștilor către cai. Pe lângă multele concursuri pe două roți care sunt organizate în prezent, ne pare bine că apar și festivaluri care introduc bicicleta și cu rol demonstrativ, de paradă :) 

L-am aplaudat din nou pe ORBAN BARA GABOR!
Supranumit și “magicianul fără șa”, Orban-Barra Gabor este deținătorul a 3 recorduri Guinness World (dintre care 2 obtinute in aceeasi zi), de 4 ori Campion National si de 3 ori Vice Campion National. Mânuiește bicicleta ca nimeni altul iar la ediția din acest an a Haidook Summer Fest a  încântat publicul cu un spectacol unic de acrobații pe bicicleta fără șa :) 

premii Veloteca pentru participanti

Dar când te duci în vizită nu te duci cu mâna goală, spune tradiția ospitalității pe la noi. Așa că am dus cu noi premii pentru câștigători, cadouri pentru copii și pentru voluntari! Am venit de acolo cu idei noi și cu o nouă perspectivă, căci am făcut schimb de experiențe!

cu bicicleta la festival

biciclete si cai

Unii "dresează" bicicletele, alții dresează caii. Priviți mai jos câteva imagini. Un motiv clar să mergem acolo și la ediția din 2020!

haidook summer fest

Echilibru total: pe bicicletă și pe cal :)


veloteca la haidook summer fest

...

veloteca la haidook summer fest cai si biciclete

..
veloteca la haidook summer fest biciclete si cai

veloteca la haidook summer fest biciclete si cai

Concluzia noastră a fost că că am avut parte de un spectacol total. Cu multe provocări. Sperăm să vă deschidem apetitul spre noi experiențe!
Totul pentru tine... de prin 2008!

Copyright Photo:
Valentin Hudubeț
Liliana Borșan
Geo Culda