Reprezentat/ă vânzări, cu experienţă în domeniu tehnic sau sport; femeie sau bărbat

Cautam sa ne extindem echipa din Bucuresti cu inca un om dornic si capabil sa vanda biciclete, trotinete, echipamente şi accesorii! Vrem sa gasim un coleg / o colega cu spirit tanar, cu calm, multa rabdare si curiozitate! Pro-activ/a, ambitios/oasa, cu dorinta de invatare si perfectionare. Este necesar sa aiba experienta in vanzari cu amanuntul, lucrul direct cu clientii, sa vorbeasca foarte corect si coerent limba romana. Sunt necesare cunostinte de operare in programe de gestiune si casierie. Persuasivitatea ar fi o calitate foarte apreciata de noi. Nu sunt necesare cunostinte aprofundate despre biciclete, dar este preferabila o minima aplecare spre tehnica. Cea sau cel care poseda cunoştinţe de limba engleza si carnet de sofer are avantaj la selectia finala.

Solicităm pentru poziţia de Junior, o experienţă de minim 1 an - în domeniu tehnic sau sport; şi pentru poziţia de Senior, o experienţă de minim 3 ani - în domeniu tehnic sau sport!

Trimite CV la adresa contact@veloteca.ro

Descrierea ‘job’-ului

Vanzarea se va baza pe cunoasterea in amanunt a multitudinii de produse  (biciclete, trotinete, piese, accesorii, echipament), experienta care se va acumula si in perioada de proba. Proba dureaza intre 1 luna (senior vanzari) si 3 luni (junior vanzari) si va avea doar salariul de baza aferent. Dupa perioada de proba, salariul va fi ajustat la nivelul pre-stabilit si incepem sa acordam bonus-uri si premii, in functie de rezultate. 

Programul nostru de lucru este de marţi până vineri (cu o zi liberă prin rotaţie, la început de săptămână) cu pauza de masă între orele 14.00 - 15.00, iar sâmbăta se lucrează între 10.00 - 16.00. Magazinul se deschide zilnic la 10.00. Intrarea in program se face la 09.50, pentru pregatirea magazinului! Iarna se inchide la 19.00, iar vara la 20.00.

Fiecare membru/a din echipa de vanzari este responsabil/a si cu aranjarea produselor pe rafturi, intretinerea curateniei produselor si spatiului aferent, cu buna dispozitie generala si cu perfectionarea profesionala.

Observatii:

-          Daca NU ŞTII ce este acela un ‘cadru de bicicleta’, un ‘ventil’ sau o ‘furcă cu amortizor’, atunci trebuie să acceptăm că îţi va fi cam greu să o iei chiar de la zero...

-          Daca NU ŞTII ce este aceea o ‘caseta de pinioane’, o ‘roată de 29’, ‘anvelope tubeless’ sau un ‘ghidon aero’, nu intra in panică: te învăţăm noi!

Descrierea companiei noastre:

Veloteca este unul din cele mai importante magazine de biciclete din Bucuresti. Punem pe raft cea mai variata gama de produse si servicii din acest domeniu. Sediul din şos. Iancului 94, sector 2, este o vilă elegantă, cu etaj si mansarda, cu o curte imensa pentru expunerea bicicletelor si o hală mare acoperita tot pentru expunerea bicicletelor si accesoriilor. Avem bucatarie si terasa cu loc de fumat exterior special amenajat. Compania este implicata in proiecte sociale, sponsorizeaza sportivi si competitii de ciclism si participa la evenimente de profil.
Echipa Veloteca este una vesela, neconventionala si pro-activa.
Te aşteptăm!