Stimati clienti, MARȚI 5 MAI re-deschidem magazinul vostru preferat de biciclete!

Suntem in continuare constienti de pericolul reprezentat de COVID-19 si suntem de acord ca trebuie evitat pe cat posibil contactul fizic intre cetateni.

Dar este evident ca pedalatul reprezinta una din cele mai bune alternative de transport in aceasta perioada si una din cele mai sigure forme de agrement / miscare fizica, atat pentru copii cat si pentru adulti. Va recomandam purtarea unei masti de protectie si dezinfectarea la destinatie.

Pentru siguranta voastra si a noastra, din data de 05.05.2020 (data re-deschiderii magazinului nostru din Șos. Iancului 94, sector 2, Bucuresti), vor fi aplicate urmatoarele masuri:

DESPRE MASURILE DIN MAGAZIN SI ATELIERUL SERVICE 

Pentru a evita pe cat posibil contactul fizic, vom permite intrarea in magazin a unui singur client, rugandu-va sa va asteptati randul in curte, pastrand o distanta de siguranta. Deasemenea toate cererile de service vor fi preluate si rezolvate in curte, la punctul de lucru special amenajat.

Dezinfectam de mai multe ori pe zi toate suprafetele de contact si va punem la dispozitie dezinfectant pentru maini.

DESPRE COMENZI ONLINE SI LIVRARE

Din punctul nostru de vedere, modalitatea de achizitie online este cea mai simpla si sigura. In cazul in care doriti sa achizitionati o bicicleta, sfatul nostru este sa va adresati consilierilor de vanzari, inainte de a plasa comanda online.

Toate coletele care vor pleca de la Veloteca vor fi dezinfectate, dar va recomandam sa o faceti si dvs., cand le primiti.

Estimam in urmatoarea perioada o crestere semnificativa a vanzarilor online, nu numai de pe veloteca.ro. Ne cerem scuze pentru intarzieri la firmele de curierat, si va multumim pentru intelegere.

Cu totii ne dorim sa trecem cat mai repede si mai usor peste aceasta provocare. Suntem aici sa actionam pozitiv si mai ales responsabil, cu gandul atat la noi, dar si la partenerii nostri.

Pentru orice intrebari ne puteti contacta pe contact@veloteca.ro sau call center: 0720.606.300

#totulpentrutine #deprin2008