Pe 06.06.2020 ne strângem la Cetatea Făgăraș pentru a demonstra încă o dată că forța comunității nu stă în altceva decât în puterea cuvântului „împreună”, alaturi de Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Bikeathon Ţara Făgăraşului "determină fiecare participant să se implice în comunitate activ susţinând unul dintre proiectele supuse atenţiei, astfel fiecare dăruind o parte din el comunităţii.

“velotecarii” susţin proiectul AUTISM VOICE / Team Voice şi vor pedala sâmbătă, 6 iunie la Făgăraş!
Fii şi tu alături de copiii cu autism!

Fondurile pe care le strângem împreună vor fi utilizate pentru dezvoltarea unui program specializat dedicat copiilor din Ţara Făgăraşului.

veloteca sustine team voice la bikeathon


Team Voice nu este doar o echipă. Este o familie de buni prieteni care și-au unit forțele pentru a duce mai departe povestea micilor super eroi care luptă cu autismul zi de zi.

- Toată viața micuților cu tulburări din spectrul autist e o adevărată cursă: să fie înțeleși, să spună ce-și doresc și ce-i doare, să se exprime, să își facă prieteni.
- Pedaleaza la Bikeathon Țara Făgărașului ca ambasador al Autism Voice și 50% din taxa de inscriere va fi donata micutilor pentru cursuri si terapii. Doar așa pot spera să aibă o viață activă, plină de emoții și bucurie.

Orice ajutor este foarte important!

Dacă nu poți pedala anul acesta, poți în schimb:
☑️ sa imparti cu toți prietenii tăi veștile despre Bikeathon, încurajează-i să doneze și să demareze schimbarea alături de noi! Pas cu pas și din aproape în aproape!
sau
☑️ să donezi o sumă de bani aici: http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-sustinatori/, pentru proiectul Autism Voice_Pass the Voice-Program dedicat părinţilor copiilor cu autism.

Hai cu noi! Dă forţă proiectului şi voluntarilor acestuia!
Înscrieri: http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti-2/?proiect=11457


Calendar integral: http://bikeathon.fundatiactf.ro/calendar/
Trasee: http://bikeathon.fundatiactf.ro/trasee/

 

“velotecarii” susţin Team Voice şi vor pedala sâmbătă, 6 iunie la Făgăraş!
Ne vom caza vineri seara la Pensiunea Vanessa, chiar lângă Cetatea Făgăraş, ca să facem şi o seară tradiţională!

#totulpentrutine #deprin2008