Miercuri, 12 decembrie 2018
McLaren Group a anunțat astăzi că va deveni un partener cu 50% într-o ‘joint venture’ în Team Bahrain Merida, echipa UCI WorldTour, cu o viziune pe termen lung de a participa la nivelul de vârf al acestui sport. Parteneriatul își are rădăcinile justificatoare în trei domenii cheie: colaborarea tehnică, performanțele umane și serviciile de marketing și comerciale, furnizate prin McLaren Applied Technologies.

 team merida mclaren bahrain

Prin această mutare Grupul McLaren își semnalează ambiția continuă a de a inova la granița dintre tehnologie și perfomanța umană. McLaren Applied Technologies promovează proiecte provocatoare care se potrivesc în mod natural cu aptitudinile, experiența și capacitatea tehnică a McLaren. Competiția, cursele și combinația dintre atlet și mașină sunt amestecul vital din istoria de 50 de ani a McLaren. ciclismul este unul dintre cele mai crude exemple ale tuturor acestor elemente care se reunesc.

HH Shaikh Nasser Bin Hamad Al Khalifa, a comentat:
"Parteneriatul nostru cu McLaren este unul care îmi dă mare mândrie și entuziasm național pentru viitorul ciclismului din Bahrain. Vrem să fim cei mai buni din lume și un exemplu pentru alții cum să concurăm în acest sport de elită. Parteneriatul cu McLaren va oferi expertiza neprețuită și experiență în obținerea celor mai bune biciclete și tehnicieni și va contribui la accelerarea drumului echipei noastre până la vârful ciclismului profesionist ".

Foto: copyright @bettiniphoto and Scott Mitchell