Velotecarii
Veloteca si-a testat puterile... si biclele, la Maratonul Bucegilor 2011! In prima duminica a lunii lui cuptor, in caldarea glaciara a Masivului Bucegi, am avut vreme racoroasa pentru a testa cateva biciclete mai speciale. Patru membri ai echipei Veloteca au luat startul pe platoul de la Padina la Maratonul de 40 de kilometri, care a urmat creasta estica a Bucegilor, punctand Piatra Arsa, Babele, Valea Ialomitei, Lacul Bolboci etc.
3
Curca, Ghib, Matz si Blondu s-au catarat si au pedalat trei ore prin praf si grohotis, fanetze si paduri racoritoare, printre autoturisme de festival, turisti montani, printre umbrele babelor si spiritele dacilor de sub Mecetul Turcesc, testandu-si puterile proprii si calitatile biclelor de care acum sunt foarte incantati. Rezultatele vorbesc de la sine:
Alex Delcea - locul 5 la categoria 20-29 ani si locul 15 in clasamentul general / timp 2:54:18 (Corratec AirTech Glacier 2010)
Bogdan Tudorancea - locul 10 la categoria sub 20-29 ani / timp 3:13:09 (Ideal Boomax 2011)
Gabriel Stefanescu - locul 11 la categoria sub 29 ani / timp 3:20:06 (Merida One-Twenty 3000 D)
Bogdan Petrescu a iesit pe locul 27, in prima treime, din aproximativ 90 de concurenti la categoria '30-39 ani (Merida Scandium 3000 D)
5
Bravo dragi colegi! PS: ei au fost insotiti de Daniel Rosu (poreclit Red Label Daniel) de la Nomad Merida Team, care a obtinut locul 3 la Categoria 30-39 ani, si locul 7 in clasamentul general, el avand o Merida Ninety-Six Carbon Team-D...  ;) Bravo Oac!
Echipa Veloteca pleaca de la Padina Fest spre Busteni, ca sa vizitam Festivalul Moto X-Country, cel mai mare festival de enduro-cross pentru amatori, din Estul Europei! Noi speram sa ii convingem pe motociclisti ca mersul pe doua roti fara motor este foarte recomandat in pauze. Avem prieteni care ne-au dovedit ca atunci cand descaleca o motocicleta, prefera sa incalece o bicicleta. Si noi, dar invers... De acolo ne vom indrepta spre Sibiu, sa participam si la Geiger MTB Maraton.
O vara fierbinte in continuare!