Gata! La Veloteca găseşti de acum toată gama de biciclete WOOM pentru copii! Le avem în stoc în showroom, dar le poţi comanda direct şi din magazinul online.
Te gândeai ce premiu merită copilul tău acum la sfârşit de an şcolar? Sau de 1 iunie, Ziua Copiiilor din lumea întreagă? 
Ai putea să-i cumperi drept recompensă, după un an greu de învăţătură, o bicicletă fantastică cu care să se joace toată vacanţa de vară şi să lase deoparte pentru o vreme telefonul sau tableta. iar tu primeşti de la noi un Voucher Cadou în funcţie de valoarea bicicletei alese, cu care poţi achiziţiona şi accesorii suplientare de la Veloteca!

Biciclete Woom pentru copii

CE SUNT ASTEA?
Biciclete superbe pentru COPII de TOATE VÂRSTELE, extreme de uşoare, PREMIATE  la multe competiţii de design şi nu numai!  Fabricate in Austria şi apreciate acum aproape în toată lumea…

 

CUM ALEGI O BICICLETĂ PE MĂSURA COPILULUI TĂU?
Iată dimensiunile lor:

WOOM 1: ROTI DE 12”, vârste între 1,5 – 3 ani (82 – 100cm), greutate 3kg

WOOM 1 PLUS: ROTI DE 14”, vârste între 3 – 4,5 ani (95 – 110cm), greutate 4,45kg

WOOM 2: ROŢI DE 14”, vârste între 3 - 4,5 ani (95 – 110cm), greutate 5kg

WOOM 3: ROŢI DE 16”, vârste între 4 - 6 ani (105 – 120cm), greutate 5,3kg

WOOM 4: ROŢI DE 20”, vârste între 6 - 8 ani (115 – 130cm), greutate 7,4kg

WOOM 5: ROŢI DE 24”, vârste între 7 - 11 ani (125 – 145cm), greutate 8,2kg

WOOM 6: ROŢI DE 26”, vârste între 10 - 14 ani (140 – 165cm), greutate 9,1kg

Fiecare bicicletă are o bulină mare pe cadru, cu codul numeric, după care îţi poţi da seama pentru ce vârstă / înălţime e potrivită

gama completa biciclete woom copii 

“O bicicletă fără pedale, de echilibru sau de alergare cum i se mai spune, poate fi utilizată de un copilaş deja de la vârste cuprinse între 1 an şi jumătate – 2 ani şi jumătate. Dar cel mai important lucru este ca acel copil să vrea şi să poată cu adevărat: nimic nu este făcut cum trebuie, cu forţa sau cu disconfort!”
Christian Bezdeka - Fondator ‘woom’

 

DISTRACTIVE ŞI CONFORTABILE?
Categoric! Au culori vesele, simple, sunt uşor de manevrat cu manete de frâne pe dimensiunile mânuţelor copiiilor, schimbă vitezele foarte uşor căci au componente de foarte bună calitate, iar geometria cadrelor le face extrem de manevrabile şi bine echilibrate. Sunt nişte bijuterii, ce să mai lungim vorba! Veniţi să le testaţi la VELOTECA în Str. Ritmului 18, sector 2 şi vorbim aici la faţa locului :)

 gama completa biciclete woom copii

DE CE WOOM?
Christian Bezdeka, Marcus Ihlenfeld şi echipa lor iubesc bicicletele şi adoră să îi bucure pe copii.
Acesta este mesajul cel mai evident în toată “opera” lor. Ai remarcat că din orice parte priveşti, tot woom se citeşte? E un nume simpatic...
”Povestea ‘woom’ a început în momentul când căutam cea mai potrivită bicicletă pentru copiii noştri şi ne-am propus să construim o bicicletă care să îi inspire pe copii şi să îi motiveze pe părinţi.”

 

CE A URMAT? 99% TRANSPIRAŢIE ŞI 1% INSPIRAŢIE!
Au urmat 6 ani incredibil de provocatori în care au comparat şi analizat lumea bicicletelor pentru copii prin chestionare interminabile, experimente şi ajustări direct pe propotipuri. Rezultatul de care suntem toţi extrem de mândri: şase biciclete ‘woom’ pentru copii de toate vârstele, de la 1,5 ani la 14 ani.

 

INDIVIDUALE ŞI ULTRA-UŞOARE 
Când vine vorba de copiii noştri, este bine să fim dedicaţi total. 85% dintre componentele bicicletelor noastre sunt concepute individual şi produse exclusiv pentru ‘woom’, personalizate pentru a servi nevoile micilor staturi!

 

TE IRITĂ O BICICLETĂ DE COPIL PREA GREA PENTRU EL/EA?
Greutatea este un factor primordial dacă dorim să le oferim copiiilor senzaţii distractive. Datorită unei cercetări consecvente şi constructive, s-a ajuns la o greutate cu 40% mai mică decât a unei biciclete normale, aşa că vă invităm să cumpăraţi (aproape) cele mai uşoare biciclete de copii din lume!

"Ne dorim ca toţi copiii să iubească pedalatul – aceasta ne este misiunea!"
Marcus Ihlenfeld - Fondator ‘woom’

 biciclete cu cadru cu geometrie inteligenta

ÎNVĂȚARE MAI RAPIDĂ.
Când copiii se simt confortabil pe bicicletă, se plimbă cu mai mult entuziasm. Cea mai bună dovadă: copiii învață independent să se deplaseze cu 30% mai repede pe bicicletele ‘woom’.

 

EXPERIMENTEAZĂ  AVENTURA.
Câştigarea capacităţii de a explora singuri lumea este o ca explozie pentru copii. Bicicletele astea le asigură copiiilor o plimbare fără probleme prin manevrabilitate excelentă și ergonomie, permițând micilor biciclişti să pedaleze cu ușurință și să se întoarcă acasă în siguranță.

 

BINE CALCULATĂ.
Chiar dacă proiectăm cu pasiune cea mai bună bicicletă cu cea mai bună calitate, acordăm o atenție deosebită raportului preț-calitate. Bicicletele Woom sunt accesibile pentru toată lumea, deoarece ele sunt echivalente cu biciclete de copii cu un standard înalt de echipare şi finisare.

Toată gama de biciclete WOOM pentru copii, o gasesti acum la Veloteca!
Totul pentru tine... de prin 2008!